VIDEO-FOTO: Un motociclist a murit după un grav accident în zona Metro (update)

luni, 17 august 2020, 13:59
2 MIN
 VIDEO-FOTO: Un motociclist a murit după un grav accident în zona Metro (update)

UPDATE: Din primele informatii, politistii spun că nu motociclistul este vinovat. La data de 17 august a.c., în jurul orei 14.30, am fost sesizaţi despre faptul că pe DE 583 a avut loc în accident rutier soldat cu victime omeneşti.

Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că o femeie de 43 de ani, din comuna Şipote, în timp ce conducea un autoturism pe DE 583 dinspre Leţcani către Iaşi, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de circulaţie, intrând în coliziune cu o motocicletă condusă în aceeaşi direcţie de către un tânăr, ulterior motocicleta fiind proiectată într-un cap de pod.

În urma accidentului, tânărul a decedat. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă.

UPDATE: Tânărul motociclist mergea cu viteză mare, susţin martorii, pe banda de lângă axul drumul. Cum în faţa sa era o maşină a virat dreapta pentru a face depăşirea pe partea respectivă, moment în care a acroşat sau a fost acroşat de un autoturism, ceea ce a determinat să piardă controlul motocicletei şi a fost aruncat pe carosabil. El s-a izbit în capul de pod de pe marginea drumului. Tânărul venea de la un service, unde cel mai probabil era angajat.

UPDATE: Eforturile medicilor au fost în zadar, tânărul motociclist a decedat

Cititi si: Tânărul motociclist decedat în accidentul de la Metro era căsătorit şi avea un copil mic

UPDATE: Motociclistul, in varsta de 25 de ani, este în stare gravă. În aceste momente el este resuscitat de către medicii ajunşi la faţa locului. Pe strada se pot observa urma de franare, succesive, pe o distanta de circa 50 metri. Tânărul motociclist se numeşte Bogdan Ionuţ.

TEXT INITIAL: Un accident în care a fost implicată o motocicletă a avut loc luni după amiază în zona Metro. Din cauza incidentului s-a format un ambuteiaj până la Antibiorice. Vom reveni cu amănunte

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii