VIDEO Vecini terorizați de o familie. Lasă rottweilerul pe geam, la parter, aproape de trotuar

marți, 21 septembrie 2021, 10:38
2 MIN
 VIDEO Vecini terorizați de o familie. Lasă rottweilerul pe geam, la parter, aproape de trotuar

Mai multe familii care locuiesc într-un imobil ce are curte comună se află într-o continuă stare de tensiune pe strada Memorandului din Timișoara. Unul dintre apartamente, reclamă oamenii, a fost ocupat ilegal de o familie de romi care deține doi câini, dintre care unul este din rasa Rottweiler. Animalul este agresiv atât cu vecinii, cât și cu trecători, fiind lăsat să stea pe geamul casei, la parter, lângă trotuar.
 

Familia formată din doi adulți și doi copii, povestesc vecinii, s-a mutat în unul dintre apartamentele primăriei, de pe strada Memorandului, în urmă cu aproximativ 2 ani. Chiriașul, o cunoștință de-a lor, ar fi murit, iar cei patru, spun ceilalți chiriași, s-au mutat ilegal în locul lui. Au și doi câini, dintre care unul din rasa Rottweiler. Au intrat rapid în conflict cu vecinii care se plâng că familia face scandal în permanență, iar animalele sunt lăsate libere în curtea comună și pe stradă.

„Câinele este foarte agresiv, sare la oameni. Îl lasă liber și o dată a atacat o femeie care plimba câinele ei pe stradă. De când s-au mutat este numai scandal. Se ceartă, urlă, țin câinii liberi în curte și pe stradă. Nici putem dormi de ei”, a povestit pentru tion.ro unul dintre cei care locuiesc în aceeași curte.

Oamenii au tot cerut ajutorul polițiștilor însă nimeni nu a reușit să-i potolească pe romi. Cea mai recentă sesizare a fost făcută sâmbătă la dispeceratul Poliției Locale. Unul dintre vecini se întorcea acasă și a fost la un pas să fie atacat de rottweilerul care era din nou la geam. Nu este singura plângere înregistrată de oamenii legii anul acesta.

Mai mult, pe tion

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii