«Cui i-e milă de câini, să vină să-mi vadă băiatul ciopârţit»

miercuri, 04 septembrie 2013, 22:04
2 MIN
 «Cui i-e milă de câini, să vină să-mi vadă băiatul ciopârţit»

Tatăl lui Ionuţ așteaptă cu disperare să afle cine-i vinovat de moartea fiului său.

Înmormântarea lui Ionuţ Anghel, copilul de patru ani sfâşiat de câini în apropierea parcului Tei din Capitală, va avea loc la cimitul Sf. Vineri. Părinţii, rudele, dar şi numeroşi vecini din cartier s-au adunat încă de ieri la capela bisericii Sf. Gheorghe, de pe Calea Griviţei, pentru a-şi lua rămas bun de la Ionuţ. Pentru cei mai mulţi dintre cunoscuţi, el este deja un înger. În familie, e un adevărat erou.

„Andrei (n.red.- fratele mai mare al lui Ionuţ) ştie că Ionuţ este un erou pentru el. A murit ca el să fie salvat. Se putea să îi omoare câinii pe amândoi, acolo, în boscheţi. Dar l-au prins pe cel mic şi l-au mâncat, iar Andrei a reuşit să fugă", spune, cu lacrimi în ochi, Valentin Anghel, tatăl copiilor.

Bărbatul este încă în stare de şoc şi tot ce îşi doreşte acum este să-şi ducă în linişte copilul la groapă. Când se va termina totul, va cere socoteală! Îl supără lipsa de reacţie a autorităţilor, dar şi propaganda aşa-zişilor iubitori de animale. „Am auzit oameni care spun că şi animalele au suflet. Dar copilul meu ce a avut? Aş vrea ca iubitorii de animale să vină mai întâi să-mi vadă copilul şi apoi să-şi dea cu părerea. Este ciopârţit în ultimul hal, nu are centimetru de carne fără rană. Lipsesc bucăţi din el, este mâncat pur şi simplu, nu doar sfâşiat. Asta înseamnă maidanezi. Asta zic ei că iubesc!", ne-a spus tatăl micuţului.

click.ro

Comentarii