Actorul Marcel Iureş va juca la Teatrul Naţional din Iași luna viitoare

joi, 09 iunie 2016, 10:54
1 MIN
 Actorul Marcel Iureş va juca la Teatrul Naţional din Iași luna viitoare

Pe 12 iulie, pe scena pe scena Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri“ din Iaşi, alături de trupa de teatru de aici, va juca şi cunoscutul actor Marcel Iureş. Acesta deţine rolul principal în spectacolul „Goldberg Show – Facerea lumii şi alte întâmplări“, o adaptare de Anca Măniuţiu după „Variaţiunile Goldberg“ de George Tabori.

Spectacolul este montat de Mihai Măniuţiu, reputat regizor, scenarist, scriitor, profesor, director de teatru, şi va începe de la ora 19, la Sala Mare.

Pe lângă actorul de la Bucureşti, din distribuţie mai fac parte nu mai puţin de 26 de actori: Călin Chirilă, Tatiana Ionesi, Livia Iorga, Doina Deleanu, Oana Sandu, Cosmin Maxim, Doru Aftanasiu, Ionuţ Cornilă, Radu Ghilaş, Horia Veriveş, Andrei Andriucă, Diana Beşchia, Iuliana Budeanu, Gelu Ciobotaru, Biatrice Cozmolici, Mariana Dumitrache, Ana Maria Fasolă, Radu Homiceanu, Andrei Iurescu, Alexandra Macovei, Laura Mătiuţ, Nicoleta Miru, Sebastian Munteanu, Beatrice Teişanu, Irina Tocănel şi Alexandru Torboli.

De-a lungul carierei, Marcel Iureş a jucat pe nenumărate scene, dintre care amintim: Teatrul Act, Bulandra, Odeon, Teatrul Naţional Bucureşti, Teatrul de Comedie, Teatrul Naţional din Cluj, dar şi în numeroase filme româneşti.

Preţul unui bilet la acest spectacol este cuprins între 20 şi 40 de lei, în funcţie de locul în sală şi se poate procura de la agenţia teatrală care este deschisă zilnic, inclusiv sâmbătă, în intervalul 12-17, sau din reţeaua Eventim. Dacă au mai rămas locuri, biletele pentru ocuparea acestora se pot obţine de la casa de bilete a sălii de spectacol, cu o oră mai devreme.

Comentarii