Așa arată un drum ”modernizat” într-un oraș sucevean

marți, 05 ianuarie 2021, 09:40
1 MIN
 Așa arată un drum ”modernizat” într-un oraș sucevean

Locuitorii de pe câteva străzi din orașul Siret au petrecut sărbătorile în mocirlă la propriu, drumul de acces din fața locuințelor lor fiind pe anumite porțiuni absolut impracticabil, după cum se poate vedea și în fotografii. Oamenii au putut ieși din curți doar în ciubote, iar mașinile au putut înainta extrem de greu. Este vorba de porțiuni de drum județean care se află în plin proces de reabilitare, cu proiecte europene aflate în derulare, prin firme care pe perioada lucrărilor au luat drumul în administrare. Problemele sunt în cartierele Mănăstioara și Pădureni. În zona Mănăstioara, apele de suprafață au transformat drumul de pământ într-o mocirlă.

Oamenii din zonă spun că este inadmisibil ca drumul să fie lăsat într-un asemenea hal, impracticabil, chiar dacă este vorba de drum în lucru. Muncitorii au plecat în vacanța de sărbători și au lăsat în urmă un dezastru, acuză oamenii.

”Și-au bătut joc de toți locuitorii din zonă, nu se poate ieși din casă”, ne-au semnalat oamenii din cartierul Mănăstioara.

Continuarea, pe monitorulsv.ro

Comentarii