Aventurile unei adolescente de numai 12 ani care a plecat să întâlnească un băiat de 19 ani

sâmbătă, 09 noiembrie 2019, 11:38
2 MIN
 Aventurile unei adolescente de numai 12 ani care a plecat să întâlnească un băiat de 19 ani

Escapadă periculoasă pentru o copilă de 12 ani din judeţul Braşov. Eleva a plecat vineri către şcoală şi nu s-a mai întors acasă, aşa că părinţii au dat-o dispărută. După mai multe ore de căutări , oamenii legii i-au dat de urmă în Capitală.

Aici, ea a fost găsită în compania unui băiat de 19 ani, cu care ar fi vorbit de mai multă vreme pe internet. Fata, din localitatea Codlea, judeţul Braşov, a fost dată dispărută de părinţi vineri, după ce a plecat spre şcoală şi nu s-a mai întors acasă. Atât oamenii legii, cât şi civili s-au mobilizat şi au plecat în căutarea ei.

Paul Mânzala, Poliţia Locală Codlea: „A dispărut pur şi simplu, le-a şutit nişte bănuţi. Este vorba de 500 de lei. Am făcut tot soiul de interogări pe la tineri şi adolescenţi de vârste apropiate. Exclus să fi fost în Codlea pentru că am scotocit oraşul la modul propriu. Într-un final, via Poliţia Naţională am aflat că fetiţă a fost localizată la Bucureşti.”

În Capitală, ar fi ajuns cu trenul şi aici s-a întâlnit cu un băiat de 19 ani, cu care ar fi vorbit pe reţelele sociale o perioadă mai lungă de timp. Paul Mânzala, Poliţia Locală Codlea: „Ar fi la un băiat cu care părinţii ştiu că vorbeşte pe internet de vreo 2 ani, dar pe care nu l-au cunoscut fizic niciodată. Această persoană ar fi ajutat-o să se vadă cu un băiat cu care are o posibilă relaţie platonico-amoroasă”

Atât copila în vârstă de 12 ani, cât şi băiatul cu care a fost găsită pe străzile din Bucureşti, în timp ce ar fi vrut să urce într-un taximetru, au fost aduşi la Secţia 12 de Poliţie din Capitală. Tot aici au ajuns şi părinţii fetei. Atât minora, în prezenţa părinţilor, cât şi individul de 19 ani şi-au petrecut noaptea la secţie unde au fost audiaţi de oamenii legii.

SURSA: stirileprotv.ro

Comentarii