Azi se deschid la Universitatea Al. I. Cuza cursurile de limbi străine contra cost
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 06.03.2021

Azi se deschid la Universitatea Al. I. Cuza cursurile de limbi străine contra cost

GALERIE
cursuri, universitatea cuza
  • cursuri, universitatea cuza
- +

Centrul de Limbi Străine şi Formare Continuă al Universităţii „Al.I. Cuza” anunţă deschiderea înscrierilor, începând de astăzi, la o nouă sesiune a cursurilor de limbi străine. Astfel, doritorii pot participa la lecţii de Franceză, Italiană, Spaniolă, Rusă, Engleză sau Germană, toate cursurile fiind contra cost. 

Cei interesaţi se pot înscrie la biroul din cadrul Librăriei „Orest Tafrali” din Corpul A al Universităţii, de luni până vineri, în intervalul orar 10-16, sau online, trimiţând o solicitare pe adresa de email office@conventus.ro. În ceea ce priveşte tarifele, acestea au rămas aceleaşi. Mai exact, pentru cursurile de Franceză, Italiană, Spaniolă sau Rusă, cu 30 de ore pe nivel, se percepe o taxă de 370 de lei pentru liceeni, studenţi, masteranzi, doctoranzi sau angajaţi UAIC, şi 620 de lei pentru salariaţi.

Pentru cursurile de engleză, cu 50 de ore per nivel, se percepe o taxă de 590 lei pentru liceeni, studenţi, masteranzi, doctoranzi sau angajaţi UAIC şi 990 de lei pentru salariaţi. Cursul de Germană presupune 76 de ore per nivel, liceenii, studenţii, masteranzii, doctoranzii şi angajaţi UAIC urmând să plătească pentru acestea 930 de lei, iar alţi salariaţi, 1.550 lei. Tarifele sunt calculate pentru o grupă de minimum 12 cursanţi. Se vor face câte două şedinţe a câte 2 ore pe săptămână, în intervalul orar 16-18 sau 18-20.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Nicolae GRECU

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Atunci, când Politehnica va fi un club puternic, când Copoul va fi un punct de atracţie pentru fotbaliştii din toată Moldova, atunci ne putem gândim şi la antrenorul necesar pentru a râvni la performanţă

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

Eugen MUNTEANU

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

În foiletonul de faţă autorul evidenţiază rolul pe care l‑a jucat proiectul MLD la trezirea printre tinerii cercetători a interesului pentru studiile biblico-filologice.

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

pr. Constantin STURZU

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

Mâine va fi hirotonit noul Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iaşilor, Nichifor Botoşăneanul, ales de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române în şedinţa sa din 25 februarie 2021. Acest post de Episcop-vicar era vacant după ce, anul trecut, Preasfinţitul Părinte Calinic Botoşăneanul a fost ales şi întronizat Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor. Vorbim, aşadar, despre un eveniment rar, un moment istoric. În Catedrala Mitropolitană din Iaşi, precedenta hirotonie de episcop săvârşită a fost tocmai cea a Preasfinţitului Calinic Botoşăneanul, în urmă cu 30 de ani, pe 25 martie 1991.

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Azi vă voi familiariza cu câteva dintre ideile şi teoriile unui om de ştiinţă, eseist, filozof şi fost trader, unul dintre cei mai cunoscuţi şi urmăriţi specialişti în înţelegerea probabilităţii, incertitudinii şi riscului. Fie că vorbim de lebădă neagră, (anti)fragilitate, sisteme complexe, stresor, şoc, criză, instabilitate, volatilitate sau predictibilitate, aceste noţiuni sunt extrem de criticate de către multe gulere scrobite ale orgolioşilor scientişti.

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De citit

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.