Camera de Comerţ anunţă un nou eveniment dedicat eficienţei energetice
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Camera de Comerţ anunţă un nou eveniment dedicat eficienţei energetice

GALERIE
camera-de-industrie-si-comert-iasi
  • camera-de-industrie-si-comert-iasi
- +

Camera de Comert şi Industrie Iaşi, în calitate de partener-suport al energynomics.ro, anunţă organizarea la Iaşi a unui eveniment dedicat eficienţei energetice, intitulat „Acţiuni pentru un consum sustenabil de energie”. „Evenimentul se va desfăşura marţi, 25 aprilie, în cadrul Palas Congress Hall - Sala Rossini şi îşi propune să crească nivelul de conştientizare şi de înţelegere asupra a ceea ce este şi a modului în care se poate îmbunătăţi eficienţa energetică. 

Firmele interesate şi consumatorii finali, inclusiv autorităţile publice locale, vor beneficia de informaţii la zi cu privire la beneficiile reale şi tangibile ale reducerii consumului de energie”, a precizat în comunicat Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi. La eveniment vor participa peste 100 de experţi din sectorul energetic, factori de decizie din autorităţile publice, precum şi din companii - de la start-up-uri şi până la întreprinderi mari - care vor dezbate subiecte precum: legislaţia şi reglementările privind eficienţa energetică, finanţarea pentru proiecte de eficienţă energetică şi sprijin pentru autorităţile publice şi IMM-uri.

Potrivit comunicatului, printre temele abordate, se numără cele privind informarea consumatorilor, catalogate drept aspect vital în promovarea eficienţei energetice, opţiuni de implementare şi probleme privind monitorizarea, respectiv planurile de acţiune naţionale pentru eficienţa energetică: mobilitatea electrică şi iniţiative locale. Speakeri în cadrul evenimentului vor fi primarul Iaşului Mihai Chirica, Nicolae Dordea (manager în cadrul ENGIE România), Cătălin Marius Lepinzean (manager Phoenix Contact), Nicoleta Ion (reprezentant Enero) şi Cristian Sîrbu (director regional Eximbank). Participarea la eveniment este gratuită, dar condiţionată de confirmare prealabilă pe www.cciasi.ro sau pe energynomics.ro, la secţiunea dedicată evenimentului de la Iaşi.

„Acest eveniment face parte din campania de comunicare «Eficienţă energetică pentru rezultate care contează», care va continua la Cluj-Napoca (18 mai) şi Timişoara (22 iunie). Evenimentul este recomandat inclusiv de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei şi este organizat în cadrul proiectului Start2Act, finanţat prin Programul de cercetare al Uniunii Europene ORIZONT 2020”, se mai specifică în documentul dat publicităţii de Camera de Comerţ.

 

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Cosmin PAȘCA

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Peste toate, lipsa unui proiect este asemănarea cea mai izbitoare dintre echipa din dealul Copoului şi cea din Podu Roş. Nu cunoaştem obiectivele Politehnicii peste cinci ani - o cerinţă banală pentru un club respectabil - la fel cum nu există o foaie de parcurs a Iaşului care să depăşească un singur ciclu electoral.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Impersonare

Codrin Liviu CUȚITARU

Impersonare

„M-a echipat ca pe beizadea (e drept că şi semănam puţin cu juniorul Ceauşeştilor). Mi-a aranjat părul şi mi-a oferit un costum asemănător cu ale Nicuşorului. Mi-a spus că trebuie doar să râd zgomotos, să înjur şi să beau whiskey la greu. Aşa am procedat, mai ales la masa festivă (care s-a organizat în restaurantul meu). Mă scuzaţi, am fost pupat în fund în ziua aia, de nu vă puteţi imagina!... Totul a mers strună până în clipa în care nu mai ştiu cine a cerut ca eu să o sun pe mama, pe tovarăşa Elena, pe loc, şi să solicit fonduri suplimentare în teritoriu.”

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

George ŢURCĂNAŞU

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

Replierea teritoriului politic moldovenesc a impus mutaţii substanţiale la nivelul morfologiei şi structurii sistemului de aşezări. Din perspectiva noastră, e importantă îndesirea reţelei de aşezări urbane şi reconfigurarea ariilor de influenţă a acestora. 

Insuportabila greutate a fiinţării

Bogdan ILIESCU

Insuportabila greutate a fiinţării

„The chicken is only an egg’s way for making another egg.” (Găina este doar modul prin care un ou face un alt ou) - Richard Dawkins

pulspulspuls

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Una scurtă dar vioaie pe astăzi despre senatoarea panaramă aleasă de ieşeni, madam Şoşoacă, despre care mulţi cică se întreabă cam ce parcurs politic ar urma să aibă, acumă că şefii ei mai tineri, prin ordin de zi pe unitate primit de la cei cu stele în rezervă, au pus-o pe liber la partid. 

Caricatura zilei

Cum s-a petrecut accidentul

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.