Camera de Comerţ anunţă un nou eveniment dedicat eficienţei energetice
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Camera de Comerţ anunţă un nou eveniment dedicat eficienţei energetice

GALERIE
camera-de-industrie-si-comert-iasi
  • camera-de-industrie-si-comert-iasi
- +

Camera de Comert şi Industrie Iaşi, în calitate de partener-suport al energynomics.ro, anunţă organizarea la Iaşi a unui eveniment dedicat eficienţei energetice, intitulat „Acţiuni pentru un consum sustenabil de energie”. „Evenimentul se va desfăşura marţi, 25 aprilie, în cadrul Palas Congress Hall - Sala Rossini şi îşi propune să crească nivelul de conştientizare şi de înţelegere asupra a ceea ce este şi a modului în care se poate îmbunătăţi eficienţa energetică. 

Firmele interesate şi consumatorii finali, inclusiv autorităţile publice locale, vor beneficia de informaţii la zi cu privire la beneficiile reale şi tangibile ale reducerii consumului de energie”, a precizat în comunicat Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi. La eveniment vor participa peste 100 de experţi din sectorul energetic, factori de decizie din autorităţile publice, precum şi din companii - de la start-up-uri şi până la întreprinderi mari - care vor dezbate subiecte precum: legislaţia şi reglementările privind eficienţa energetică, finanţarea pentru proiecte de eficienţă energetică şi sprijin pentru autorităţile publice şi IMM-uri.

Potrivit comunicatului, printre temele abordate, se numără cele privind informarea consumatorilor, catalogate drept aspect vital în promovarea eficienţei energetice, opţiuni de implementare şi probleme privind monitorizarea, respectiv planurile de acţiune naţionale pentru eficienţa energetică: mobilitatea electrică şi iniţiative locale. Speakeri în cadrul evenimentului vor fi primarul Iaşului Mihai Chirica, Nicolae Dordea (manager în cadrul ENGIE România), Cătălin Marius Lepinzean (manager Phoenix Contact), Nicoleta Ion (reprezentant Enero) şi Cristian Sîrbu (director regional Eximbank). Participarea la eveniment este gratuită, dar condiţionată de confirmare prealabilă pe www.cciasi.ro sau pe energynomics.ro, la secţiunea dedicată evenimentului de la Iaşi.

„Acest eveniment face parte din campania de comunicare «Eficienţă energetică pentru rezultate care contează», care va continua la Cluj-Napoca (18 mai) şi Timişoara (22 iunie). Evenimentul este recomandat inclusiv de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei şi este organizat în cadrul proiectului Start2Act, finanţat prin Programul de cercetare al Uniunii Europene ORIZONT 2020”, se mai specifică în documentul dat publicităţii de Camera de Comerţ.

 

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spre 2024

Cătălin ONOFREI

Spre 2024

Spion rus ori doar simplu mercenar român, Ponta s-a activat şi a apăsat deja butonul roşu!

Filmuletul zilei

opinii

Zona de confort

Briscan ZARA

Zona de confort

E o poziţie în care am putea sta la nesfârşit, pe care o căutăm în momentele grele, o regretăm când o pierdem, dar pe care de multe ori o şi urâm pentru că nu ne oferă nimic deosebit. Cu toţii căutăm şi găsim această stare, fără ea e greu de trăit. Pentru că vrem sa ne simţim confortabil, liniştiţi, relaxanţi. Ca orice pe lumea asta însă, foarte rar recunoaştem când suntem într-o asemenea stare şi o apreciem extrem de puţine ori.

Familia românească în lumina datelor statistico-demografice

Ciprian IFTIMOAEI

Familia românească în lumina datelor statistico-demografice

Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) a stabilit ca pe data de 15 mai a fiecărui an să se aniverseze Ziua Internaţională a Familiei pentru a sublinia importanţa pe care comunitatea internaţională o acordă familiilor. La propunerea Institutului Român pentru Drepturile Omului şi a Patriarhiei Române, ziua de 15 mai a devenit zi de sărbătoare a familiei şi în România. Pentru anul 2021, Secretarul General al ONU, Antonio Guterres, a propus ca temă de reflecţie „Familiile şi noile tehnologii”.

Trilogia. Ultimul capitol

Mihai DORIN

Trilogia. Ultimul capitol

Drama universităţilor româneşti în primele decenii ale regimului comunist nu era un subiect lesne de acceptat la începutul anilor ’90 de comunitatea academică. Istoricul Dănuţ Doboş a constatat acest decalaj dintre subiectul istoric şi receptori, preferând, pentru început să se adreseze publicului larg.

pulspulspuls

De ai noştri fug toţi ca dreacul de tămâie

De ai noştri fug toţi ca dreacul de tămâie

Nu ştim dacă aţi observat în ultimele zile cam cât de tare a decăzut Iaşul, odată cu penaliada marilor cârmaci liberali, dar haideţi să vă atragem noi atenţia la un aspect care poate v-a scăpat. 

Caricatura zilei

Descoperire științifică

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.