Compania Antibiotice, DSP şi Prefectura Iaşi au pus în mişcare caravana vaccinării
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Compania Antibiotice, DSP şi Prefectura Iaşi au pus în mişcare caravana vaccinării

GALERIE
caravana vaccinare antibiotice1
  • caravana vaccinare antibiotice1
- +

Compania Antibiotice, în parteneriat cu Direcţia de Sănătate Publică Iaşi şi Instituţia Prefectului Judeţului Iaşi, organizează începând de duminică 16 mai, Caravana a+, un centru mobil de vaccinare anti-Covid, ce se va deplasa în localităţi din mediul rural ce înregistrează o rată scăzută de vaccinare. În fiecare duminică, pe parcursul a şase săptămâni, sau cât va fi necesar, Caravana a+ va facilita accesul la vaccinare a populaţiei. Prima oprire va fi în: Hălăuceşti, Stolniceni-Prăjescu şi Mogoşeşti-Siret.

Prin urmare, persoanele din aceste localităţi şi din împrejurimi, care doresc să se vaccineze cu serul Pfizer, sunt aşteptate la Centrul mobil de vaccinare a+, fără o programare prealabilă, fiind necesară doar prezentarea cărţii de identitate.

“Am luat decizia desfăşurării Caravanei a+ deoarece considerăm că susţinerea eforturilor autorităţilor privind vaccinarea populaţiei este şi responsabilitatea noastră, a celor ce deţin resurse umane calificate şi logistica necesară desfăşurării acestor acţiuni. Astăzi am primit vizita domnului prefect Marian Grigoraş, care a salutat implicarea noastră constantă în sprijinirea sistemului de sănătate. Dacă începând cu luna ianuarie ne-am orientat spre vaccinarea atât a angajaţilor proprii, cât şi a comunităţilor învecinate prin Centrul propriu de vaccinare, acum venim şi în sprjinul populaţiei din zonele rurale, unde accesul la vaccinare este dificil. În acest mod dorim să revenim sănătoşi la normalitate!“, a declarat Ioan Nani, Director General Antibiotice.

Caravana a+ se va realiza cu autocarul companiei, iar personalul necesar (medic, asistenţi, registratori şi voluntari) va fi asigurat de Antibiotice, în timp ce materialele sanitare vor fi asigurate de către Direcţia de Sănătate Publică Iaşi.

„Compania Antibiotice a fost încă de la începutul pandemiei un sprijin necondiţionat în eforturile noastre de a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2. Fie le-am solitictat noi expertiza şi au răspuns prompt, fie s-au oferit direct în mai multe momente în care orice ajutor era binevenit. Mulţumesc întregii echipe Antibiotice”, a declarat Marian Grigoraş, prefectul judeţului. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Pesedistul bun, pesedistul rău

Cătălin ONOFREI

Pesedistul bun, pesedistul rău

În viitor, se vor înmulţi cazurile în care înţeleptul Vasile se va contra cu ţăranul Marcel! 

Filmuletul zilei

opinii

Din ce în ce mai buni

Briscan ZARA

Din ce în ce mai buni

Ideea pensionării la 70 de ani mi se pare bună, însă doar ca idee, nu ca lege. Pentru că se ştie faptul că românii sunt extrem de buni la interpretarea oricărui text, fie el biblic, politic sau legislativ, şi vor fi în stare să scoată din asta ceva cu totul şi cu totul diferit decât ce s-a intenţionat, chiar pervers.

Glose la Eminescu

Nicolae TURTUREANU

Glose la Eminescu

* „E ochiul lui/ atotcuprinzător,/ scăldându-ne-n lumină/ preacurată.// Poeţi ce-au fost,/ poeţi ce au să vină,/ traşi pe a poeziei sale roată.”

Eminescu - în vremea lui şi a noastră

Mihai DORIN

Eminescu - în vremea lui şi a noastră

În vremea lui, Eminescu a fost de puţini înţeles, de unii iubit, de mulţi urât. Nimic nou sub soare. Să înţelegi un om care venea din adâncul timpului, de la „izvoarele veşnice” din care, vorba lui Iorga, se nutresc „naţiile şi secolele”, nu era la îndemână decât spiritelor alese. Iar acestea erau puţine, într-un timp anomic, în care regulile le făceau parvenţii, năimiţii, patrioţii de profesie, speculanţii „frazei”, adică ai vorbelor fără duh, învăţate pe de rost, pentru a camufla adevărul vieţii. Cronicarul acelui timp e perceput a fi Caragiale, întrucât râsu-plânsu are mai mare trecere decât tragicul eminescian. Cei doi se întâlnesc însă în pasiunea de a devoala adevărulşi a vitupera impostura.

pulspulspuls

Vizitele de dimineaţă ale lui Mihăiţă care i-au scos din minţi pe procurori

Vizitele de dimineaţă ale lui Mihăiţă care i-au scos din minţi pe procurori

Of, of, că grele vremuri am mai ajuns să trăim la Iaşi, stimaţi telespectatori, încât iote că nu trec două zile şi iar ne năpădesc informaţiile pe surse toate una şi una despre dosarele mai marilor zilei, fie Mihăiţă, fie dom’ Costel. 

Caricatura zilei

City manager

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.