Advertorial

De ce ar trebui sa ai in casa o orhidee artificiala? Ce semnificatii uimitoare are aceasta floare

joi, 28 noiembrie 2019, 08:39
2 MIN
 De ce ar trebui sa ai in casa o orhidee artificiala? Ce semnificatii uimitoare are aceasta floare

Florile infrumuseteaza orice incapere, asa ca nu trebuie sa lipseasca din locuinta ta! Ele sunt ingredientul cheie pentru un decor deosebit, iar dintre toate sortimentele de flori, orhideea are o semnificatie aparte, motiv pentru care ar trebui sa fie prezenta in orice casa.

Folosita, de obicei, ca planta ornamentala, orhideea este o floare delicata, exotica si rafinata, fiind un simbol al iubirii, luxului si frumusetii. Daca si tie iti plac florile, dar esti o persoana ocupata, alege sa-ti decorezi locuinta cu o orhidee artificiala.

O poti integra cu succes in orice incapere, iar pe Leafshop.ro vei gasi o gama variata de flori artificiale cu aspect 100% natural si textura fina. Indiferent ca este vorba despre living, dormitor sau alta incapere, o orhidee artificiala in ghiveci va oferi o nota moderna decorului din locuinta ta.

In plus, daca vei opta pentru o orhidee artificiala, nu va trebui sa iti faci griji in privinta locului in care o vei aseza si nici nu va fi necesar sa ii acorzi atentie speciala. Te vei bucura de frumusetea ei, fara sa ai niciun motiv de stres. Tot ce va trebui sa faci este sa o stergi de praf din cand in cand.

O orhidee artificiala este o achizitie pe termen lung, aceasta pastrandu-si aspectul natural pe o perioada lunga de timp. Totodata, un alt beneficiu al florilor artificiale este faptul ca sunt non-alergice. Prin urmare, sunt perfecte pentru a fi daruite oricarei persoane dragi.

Nu vei da gres niciodata cu o orhidee artificiala, deoarece nu vei risca ca femeia careia ii oferi un buchet de flori sa aiba alergie la acele sortimente si sa ii faci, fara sa vrei, o surpriza neplacuta.

Ce semnificatii are o orhidee artificiala?

Orhideea este o floare speciala. In Grecia Antica, ea era considerata drept un stimulent al libidoului. Femeile insarcinate credeau ca vor naste un baiat, daca partenerii lor de viata mancau flori de orhidee, iar daca ele erau cele care consumau petalele acestei flori, insemna ca vor avea o fetita.

In alte regiuni, orhideea era considerata un ingredient magic pus in elixirele pe care le preparau vrajitorii pentru femeile care isi doreau tinerete vesnica si dragoste eterna. Aceasta floare era folosita frecvent ca simbol erotic si de catre pictori.

In plus, orhideea reprezenta lux, prestigiu si inalta clasa, deoarece aceasta floare nu era intalnita la orice pas.

Daca vrei sa achizitionezi o orhidee artificiala, poti sa o alegi in functie de semnificatia culorii sale, astfel:

– orhideea rosie inseamna bucurie, pasiune si dragoste;

– orhideea artificiala roz semnifica romantism, iubire si prietenie;

– orhideea portocalie reprezinta entuziasm si energie;

– orhideea verde inseamna stabilitate, armonie si fertilitate;

– orhideea mov este asociata cu intelepciunea, demnitatea, independenta si misterul;

– orhideea alba semnifica siguranta, puritatea si optimismul.

In cazul in care si tu iti doresti sa te bucuri mereu de frumusetea acestei flori, intra pe site-ul Leafshop.ro, un magazin online cu experienta, si comanda o orhidee artificiala la cel mai bun pret!

 

 

 

Comentarii