Dragnea își va petrece ziua de naștere la Rahova. Cererea de permisie, respinsă

sâmbătă, 26 octombrie 2019, 13:06
1 MIN
 Dragnea își va petrece ziua de naștere la Rahova. Cererea de permisie, respinsă

Agonie și extaz pentru Liviu Dragnea: ziua de permisie cerută care părea o certitudine s-a evaporat. Directorul penitenciarului Rahova a respins propunerea făcută de coordonatorul de după gratii al fostului lider PSD. S-a întâmplat imediat după ce apăruse în presă informația potrivit căreia Dragnea va fi liber pentru o zi.

Liviu Dragnea a sperat doar câteva ore că va fi liber pentru o zi, pentru ziua lui de naştere. Propunerea ca el să aibă permisie o zi a fost făcută de şeful parcului auto unde Dragnea lucrează ca mecanic în închisoare. Şeful lui l-a caracterizat ca fiind un deţinut model care nu a avut conflicte cu alte persoane închise. În plus, el a scris în raport că Liviu Dragnea şi-a făcut de fiecare dată treaba.

Deşi primele informaţii indicau că cererea a fost aprobată, după ce informaţiile au apărut în spaţiul public, solicitarea a fost respinsă.

Liviu Dragnea poate formula o altă cerere pentru a primi o nouă permisie, abia după 30 de zile. Dacă se va accepta, un membru al familiei va trebui să îşi asume că el iese din închisoare şi că se va întoarce în 24 de ore.

Comentarii