Elena Udrea, mesaj pentru Laura Codruţa Kovesi: Bun venit în clubul penalilor!”

vineri, 15 februarie 2019, 13:14
1 MIN
 Elena Udrea, mesaj pentru Laura Codruţa Kovesi: Bun venit în clubul penalilor!”

Elena Udrea a comentat prin telefon, citarea Laurei Codruţa Kovesi la Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie. Fostul ministru, aflat în Costa Rica, i-a transmis fostei şefe DNA ”Bun venit în clubul penalilor!”

„Fără niciun resentiment, spun că începe să devină o vreme a normalităţii. (…) Trebuie să recunosc că exact aşa m-am simţit aseară (n.r. plagiată de Kovesi), auzind modul în care se apără. Am identificat acelaşi tip de apărare. Doamna Kovesi, şi alţii au fost duşi la DNA li s-a pus cătuşele pe mâini, şi abia acolo au aflat despre ce fapte sunt acuzaţi. (…) Doamna Kovesi aţi distrus cariere, aţi distrus vieţi. Aţi intrat cu bocancii în vieţile oamenilor şi i-aţi scos din jocurile de putere pe care le făceau ca politicieni sau le-aţi distrus afacerile. Eu cred că este justiţie şi în cazul doamnei Kovesi. Dumneavoastră aţi pornit acest tip de justiţie pe care le acuzaţi ca fiind incorecte. Aseară a avut un discurs fix ca al penalilor. (…) Aş putea spune ‘Bun venit în clubul penalilor!’ doamnei Kovesi”, a declarat Elena Udrea la un post tv, conform Mediafax.

Fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi a anunţat că a fost citată, pentru vineri, la Secţia de investigare a magistraţilor, într-un dosar în care are calitatea de suspect pentru abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

 

 

Comentarii