Familie cu doi copii mici, rătăcită în Ceahlău, recuperată de salvamontiști în miez de noapte. ”Erau speriați, epuizați”

joi, 27 octombrie 2022, 09:40
1 MIN
 Familie cu doi copii mici, rătăcită în Ceahlău, recuperată de salvamontiști în miez de noapte. ”Erau speriați, epuizați”

Salvamontiștii din Neamț au intervenit în cursul nopții pentru salvarea unei familii cu doi copii mici care se rătăcise în zona cascade Duruitoarea, din Ceahlău

.Cei doi copii au 3 ani, respectiv 5 ani, iar părinții lor au sunat la 112 pentru ajutor când și-au dat seama că nu mai găsesc drumul de întoarcere din cauza întunericului.”Acțiune în derulare. Salvamont Neamț intervine în urma unui apel 112 pentru căutarea și evacuarea în siguranță din zona Cascada Duruitoarea – Masiv Ceahlau a unei familii cu doi copii minori. Grupul fără surse de lumină adecvată a plecat în aceasta după-amiază de la Cabana Dochia și a fost surprins de intuneric. Intervine echipa care asigura permanența în Baza Salvamont din Stațiunea Durău”, a fost mesajul salvamontiștilor din Neamț.

Ulteiror aceștia au revenit cu informații noi, anunțând că turiștii au fost recuperați cu bine.”Erau speriați, epuizați. În munte a fost cald noaptea trecută și n-au fost alte complicații”, potrivit Salvamont Neamț.

Comentarii