Filarmonica vă pregătește un „Cocktail de Anul Nou“ la Palas. Nu ratați concertul!

miercuri, 03 ianuarie 2018, 02:57
2 MIN
 Filarmonica vă pregătește un „Cocktail de Anul Nou“ la Palas. Nu ratați concertul!

Concertul, intitulat „Cocktail de Anul Nou“, va avea loc sâmbătă seara.

Filarmonica ieşeană va susţine un concert special pentru iubitorii de muzică sâmbătă, 6 ianuarie, intrarea fiind liberă. Reprezentaţia va avea loc de la ora 19.00, în Pa­las Mall, în Atrium. Concertul, intitulat „Cocktail de Anul Nou“, va fi dirijat de către Ilarion Io­nescu-Galaţi. Publicul prezent va avea ocazia să-l asculte pe solistul Florin Ionescu-Galaţi, reprezen­taţia fiind prezentată de către Anca Ciobanu. Vestimentaţia este asi­gurată de către Laura Galic.

Vio­lonistul Florin Ionescu-Galaţi este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti ai generaţiei sale. Acesta s-a născut în anul 1970 şi a început să studieze vioara la vârsta de 4 ani, sub îndrumarea tatălui său, violonist şi dirijor. A susţinut un spectacol public, alături de Orchestra Naţională Radio, la vârsta de 10 ani, cu Concertul de vioară de Ka­balevski. Artistul este laureat al concursurilor internaţionale Usti nad Orlici din Cehia, Dinu Lipatti şi George Enescu din România, Tibor Varga din Elveţia, Paganini din Italia şi Wieniawski din Polo­nia. Florin Ionescu-Galaţi a susţi­nut numeroase concerte în ţară şi străinătate, alături de orchestre recunoscute la nivel internaţional, colaborând, totodată, cu artişti apreciaţi şi premiaţi la diferite con­cursuri internaţionale.

Repre­zentaţia face parte din seria de evenimente dedicate Centenarului Marii Unirii, fiind, de asemenea, parte a stagiunii 2017-2018 a Filar­monicii de Stat „Moldova“ din Iaşi.

Comentarii