Liderul senatorilor liberali: Homosexualii sunt nişte oameni bolnavi

luni, 15 aprilie 2013, 01:50
1 MIN
 Liderul senatorilor liberali: Homosexualii sunt nişte oameni bolnavi

Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, spune că nu are "absolut nimic" să le reproşeze homosexualilor, pe care îi consideră "doar nişte oameni bolnavi", el comentând astfel iniţiativa deputatului USL Remus Cernea privind reglementarea parteneriatului civil între persoane de acelaşi sex. "Domnul deputat Remus Cernea se dovedeşte un extravagant, ca să folosesc un cuvânt liniştit. Eu nu am absolut nimic să le reproşez homosexualilor, îi consider doar nişte oameni bolnavi. Homosexualitatea nu este o stare firească, nu este o relaţie naturală, motiv pentru care, după părerea mea, nu are absolut nicio şansă", a declarat Puiu Haşotti.
Sâmbătă, Puiu Haşotti a declarat că cere PSD Constanţa retragerea sprijinului politic acordat deputatului Remus Cernea, pentru iniţiativa acestuia privind reglementarea parteneriatului civil între persoane de acelaşi sex. În replică, secretarul executiv al PSD Constanţa, Cristinel Dragomir, a spus că preşedintele Partidului Verde, deputatul USL de Constanţa Remus Cernea, nu mai este membru al PSD, astfel că social-democraţii nu au ce sprijin să îi retragă acestuia.
Deputatul USL Remus Cernea a anunţat, vineri, că vrea să iniţieze un proiect de lege pentru reglementarea parteneriatului civil între heterosexuali şi între persoanele de acelaşi sex, susţinând că acest model este aplicat în mai multe ţări europene.

Comentarii