Localitatea din România în care nu s-a înregistrat niciun caz de COVID în ultimele două săptămâni

joi, 21 octombrie 2021, 17:54
1 MIN
 Localitatea din România în care nu s-a înregistrat niciun caz de COVID în ultimele două săptămâni

O comună din Botoșani a reușit performanța să nu înregistreze niciun caz de COVIDd în ultimele două săptămâni, asta deși cele mai multe dintre localități sunt în scenariul roșu, Potriviit edilului comunei Știubieni, un factor important l-a avut colaborarea dintre edili, preoți și profesori, pentru a-i convinge pe oameni să se vaccineze și să respecte regulile impuse de autorități.

Primarul mai afirmă și că aproape 40% din populația localității este vaccinată, iar munca de convingere a fost dusă atât de asistentul social, cât și de preoții si profesorii din comună. Iar cine nu s-a vaccinat, respectă cu strictețe măsurile sanitare,  potrivit stirileprotv.ro.

„La nivelul comunei am avut o colaborare perfectă cu cadrele didactice, cu unitatea sanitară de aici. Am colaborat foarte bine și cu preotul stareț de la mănăstire și ceilalți doi preoți de la nivelul comunei. Toți am făcut un front comun și nu există persoană la nivelul comunei care să nu știe regulile de protecție”, a declarat primarul Pavel Stefanache.

Pentru că a trecut prin boală și preotul din comună a fost convingator când le-a transmis enoriașilor că nu e de glumă cu virusul. (antena3.ro)

Comentarii