Meleşcanu, blocat la pariuri

vineri, 03 octombrie 2014, 01:49
2 MIN
 Meleşcanu, blocat la pariuri

Românii au pariat sume mari pe şansa ca fostul şef al SIE să prindă turul 2, fapt care a speriat agenţiile de pariuri.

Numele lui Teodor Meleşcanu a fost scos din oferta de pariere la alegerile prezidenţiale, scrie gsp.ro. Influenţaţi probabil de zvonurile privind implicarea unora dintre candidaţi în dosarul Microsoft şi de riscul unei eventuale decizii nefavorabile în privinţa compatibilităţii lui Klaus Iohannis, oamenii au pariat sume masive pe un iniţial outsider. Cota ca fostul şef al SIE să intre în turul 2 s-a diminuat de 180 de ori în interval de nici 24 de ore. Miercuri seară, la un euro pariat, jucătorii ar fi încasat 900 de euro dacă Meleşcanu prindea turul 2. Ieri, la prânz, cota acestuia coborâse la 5.00. Practic, Meleşcanu a devenit al treilea favorit al bookmakerilor la alegeri, după Ponta şi Iohannis. Sumele uriaşe mizate i-au alarmat pe cei de la agenţia Winner, care au decis să blocheze pariurile pe Meleşcanu.

Victoria lui Kelemen Hunor, visul pariorilor

Pe de altă parte, cotelor stabilte de winner.ro, Victor Ponta este principalul favorit să câştige Preşedinţia, cu o cota de 1,70. Mai exact, dacă cineva pariază 10 lei că Ponta va deveni preşedintele României după alegerile diin noiembrie, va primi înapoi 17 lei, obţinând un profit de 7 lei. Pe locul 2 se află Klaus Iohannis cu 2,20, iar pe 3 se află Călin Popescu Tăriceanu, cu o cotă foarte mare – 30,00. Elena Udrea are cota 50 ca să câştige alegerile prezidenţiale, la fel ca Teodor Meleşcanu, iar Monica Macovei cota 100.
Pe ultimul loc ca şanse reale la aceste alegeri se află Kelemen Hunor cu o cotă de 999. În ceea ce priveşte accesul în turul doi, Ponta are cota 1,05 că o să ajungă în turul 2, iar Klaus Iohannis are cota 1,15 că ajunge să se bată cu Ponta în următorul tur.

 

Comentarii