„Moartea a fost violenta. Se incearca reconstructia faciala”. Rezultatele autopsiei lui Nae Nicolae

joi, 18 iulie 2013, 13:52
2 MIN
 „Moartea a fost violenta. Se incearca reconstructia faciala”. Rezultatele autopsiei lui Nae Nicolae

Sunt zile cernite pentru familia lui Nae Nicolae, nasul lui Adrian Minune si unul dintre cei mai avuti oameni din Ilfov, care a murit in urma unui accident.

 

"Moartea a fost violenta, se incearca reconstructia faciala, vorbim de multiple traumatisme…"

Medicii legisti au incheiat autopsia, iar familia va primi trupul lui Nicolae Nae joi dupa-amiaza. Pentru rude, este un moment dificil. Sotia victimei, a aflat de tragedie in Israel, unde era la tratament cu una dintre fiice. Ea s-a intors in tara aseara.

La aeroport a fost asteptata de rude si prietenii care au dus-o la casa din Pipera. Acolo, a fost chemata si o ambulanta, tinand cont de starea delicata in care se afla una dintre fetele lui Nae Nicolae.Acolo, rand pe rand, mai multi prieteni si fosti angajati ai omului de afaceri au venit sa fie alaturi de familia indoliata.

Cum a aflat de tragedie, sotia lui Nae Nicolae, aflata in Israel, la tratament, cu una dintre fiice, s-a intors in tara cu primul avion.Miercuri seara, in jurul orei 21, a fost intampinata de apropiati si de rude pe aeroportul din Otopeni, de unde a plecat imediat spre casa din Pipera.

Acolo, a fost chemata si o ambulanta, tinand cont de starea delicata in care se afla una dintre fetele lui Nae Nicolae. Pentru a o proteja, familia a decis sa nu-i spuna de nenorocire. Nu i-a zis nimic nici surorii ei mai mari.In scurt timp, la resedinta din Pipera au venit o multime de prieteni.Fostii angajati sunt marcati de disparitia celui care, in timp, le-a devenit un adevarat prieten.Vecinii sunt, la randul lor, socati de cele intamplate.Apropiatii sunt convinsi ca o clipa de neatentie i-a adus sfarsitul lui Nae Nicolae.Medicii legisti au terminat necropsia tarziu in noapte. Iar joi trupul neinsufletit al omului de afaceri va putea fi luat acasa de familie.

Sursa: Pro TV

Comentarii