O aeronavă Tarom a aterizat de urgenţă pe Aeroportul din Timişoara

vineri, 13 mai 2016, 20:26
1 MIN
 O aeronavă Tarom a aterizat de urgenţă pe Aeroportul din Timişoara

Pilotii unui avion Tarom care efectua, vineri, o cursă Bucureşti-Belgrad, au aterizat de urgenţă pe Aeroportul International Traian Vuia Timişoara. 

Pilotii companiei Tarom au cerut permisiunea să aterizeze de urgenţă la Timişoara, întrucât în timpul zborului, s-a constatat o depresurizare a aeronavei.

Avionul a aterizat fără probleme la Timisoara in jurul orei 19.00. Cei 27 de pasageri care calatoreau spre capitala Serbiei se află în zona de tranzit a aeroportului.

Directorul Aeroportului Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara, Daniel Idolu, a declarat că pilotul aeronavei cu 27 de pasageri la bord a solicitat aterizarea de urgenţă vineri seara, din cauza depresurizării cabinei.

"Aeronava este de tip ATR 42-500. Aeronava a aterizat în siguranţă, iar pasagerii se află, la această oră, în zona de tranzit a terminalului", a spus Daniel Idolu.

Potrivit acestuia, la ora 20.45 o aeronavă va decola de la Bucureşti având la bord un echipaj tehnic care va inspecta aeronava de la Timişoara, după care va prelua pasagerii pentru a-i duce la Belgrad.

Comentarii