De Business

Punem punctul pe știi

Poşta simplifică procedurile după ce unui bărbat i s-a cerut adeverinţă pentru livrarea unui colet

joi, 16 noiembrie 2017, 23:42
1 MIN
 Poşta simplifică procedurile după ce unui bărbat i s-a cerut adeverinţă pentru livrarea unui colet

Poşta Română anunţă că va simplifica procedurile de lucru în ceea ce priveşte livrarea de colete după ce un bărbat nu a putut ridica un pachet fără adeverinţă de la locul de muncă, fiind vorba despre o adresă diferită decât cea din cartea de identitate.

Un bărbat din Târgu-Mureş nu a putut ridica un colet de la poştă deoarece adresa de livrare a pachetului era cea a locului de muncă şi nu coincidea cu cea din buletin. Din această cauză, angajaţii oficiului poştal i-au cerut bărbatului o adeverinţă de la serviciu din care să reiasă că este angajat la compania respectivă.

Ulterior, el şi-a redactat propria adeverinţă de angajat în condiţiile în care tot el este administratorul firmei.

"Această adeverinţă complet inutilă s-a eliberat pentru a-i folosi la Poşta Română, o instituţie complet blocată în trecut şi care merită să moară", reiese din adeverinţa de angajat.

Ca reacţie la revolta bărbatului, Poşta Română anunţă, printr-un comunicat de presă, că, începând de joi, va simplifica procedurile de lucru. Astfel, clienţii care au ales să li se livreze coletele la o altă adresă decât cea de domiciliu vor fi identificaţi numai în baza unui act de identitate valid, practic nemaifiind nevoie de adeverinţă.

mediafax.ro

Comentarii