Predoiu: Votul prin corespondenţă ar putea fi una dintre temele moţiunii de cenzură

vineri, 22 mai 2015, 13:51
1 MIN
 Predoiu: Votul prin corespondenţă ar putea fi una dintre temele moţiunii de cenzură

Moţiunea de cenzură a PNL va fi depusă cel mai probabil undeva la începutul lunii iunie, iar una dintre teme ar putea fi cea a votului prin corespondenţă, a declarat, vineri, prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu.

"Acest lucru se va hotărî mâine (la reuniunea Consiliului Naţional al PNL de la Piteşti — n.r.), cum vă spuneam. Probabil undeva în prima parte a lunii iunie", a răspuns Predoiu, întrebat când va fi depusă moţiunea de cenzură a PNL şi dacă data de 5 iunie este cea stabilită.

Despre tema moţiunii de cenzură, Predoiu a spus: "Sunt câteva teme în discuţie, nu am un mandat să vi le divulg până nu le discutăm în cadrul partidului, vor fi hotărâte mâine. Tema se va hotărî mâine".

Prim-vicepreşedintele PNL a afirmat, întrebat dacă votul prin corespondenţă ar putea fi unul dintre subiectele moţiunii de cenzură, că "ar putea să constituie una dintre aceste teme".

"În general, temele care-i preocupă pe români. Va fi o moţiune de cenzură a românilor împotriva Guvernului Ponta. O variantă este să conţină mai multe teme", a spus Predoiu. El a adăugat că odată ce moţiunea de cenzură va fi depusă, liberalii vor face "toate demersurile parlamentare pentru a fi susţinută".

realitatea.net

 

Comentarii