De Business

Punem punctul pe știi

Comunicat de presa post-eveniment

Prima editie de Marketing Academy s-a incheiat cu succes

miercuri, 11 martie 2015, 02:50
2 MIN
 Prima editie de Marketing Academy s-a incheiat cu succes

Sambata, 7 martie 2015, a avut loc prima editie a evenimentului Marketing Academy, eveniment organizat de agentia de publicitate September Media, unde invitat special a fost Razvan Matasel, cel ce a contribuit in cei 12 ani de activitate in cadrul agentiei Leo Burnett la obtinerea a numeroase premii de strategie: 26 Effie-uri, 2 EuroEffie si 2 APG awards.

Tema training-ului a fost: „De la idee strategica la idee creativa si, nu in cele din urma, la idee executionala”. Evenimentul a avut loc la showroom-ul Luxury Hybrid Cars cu 22 de participanti creativi, oameni de marketing de la companii de top locale, nationale, dar si din institutii.

S-au notat multe, s-au invatat si mai multe, iar in final, feedback-ul participantilor a fost unul pozitiv: „Razvan a fost foarte inspiring si mi-a dat multa energie! La final, simt ca am castigat informatii valoroase si sentimentul de apartenenta la comunitate”.

Prima editie de Marketing Academy a fost abia primul pas, participantii la training vor continua sa interactioneze si sa faca schimb de experienta si idei, in cadrul unui grup privat pe Linkedin, urmand sa se stabileasca parteneriate.

O noua runda de inscrieri in cadrul comunitatii Marketing Academy va avea loc in aceasta toamna, o data cu un nou training, la fel de creativ.

September Media este agenţia de advertising ce se ocupă, de conceptul şi implementarea campaniilor de publicitate. Ideile şi creativitatea September s-au materializat în proiecte pentru diferite companii locale, regionale, nationale, dar si multinationale. Printre clienţii September Media se numără: Ford, Centrul Comercial Felicia, Toyota, Orange, Lexus sau Coriolan. Mai multe informatii gasiti pe site-ul septembermedia.ro.

Partenerii evenimentului au fost: IQ Ads, Smark, Ziarul de Iasi, Mobexpert si Luxury Hybrid Cars.


 

Comentarii