De Business

Punem punctul pe știi

Primul magazin cu ciocolată unde ieşenii pot degusta în voie

marți, 02 octombrie 2018, 07:15
1 MIN
 Primul magazin cu ciocolată unde ieşenii pot degusta în voie

Un nou concept de promovare a produselor s-a născut la Iaşi, unde clienţii unei ciocolaterii sunt invitaţi să deguste produse preparate din ciocolată belgiană. Leonida’s Chocolates Cafe se află pe piaţă de patru ani, însă acum câteva zile a organizat, în premieră la noi în judeţ, prima degustare de ciocolată (praline, tablete) şi cafea de specialitate.

„Homemade Leonidas înseamnă băuturi şi produse care au la bază reţete desăvârşite de faimoşii ciocolatieri belgieni, fără prafuri instant sau adaosuri inutile. Meniul localului va avea două «capitole» anuale: iarna predomină băuturile calde, în timp ce vara se pot degusta băuturi reci pe bază de ciocolată autentică şi cafea de specialitate, fructe proaspete şi ciocolată. Este acel tip de local în care toate produsele sunt prezentate şi comercializate în baza unei teme centrale. Este locul de întâlnire al tuturor celor care adoră ciocolata”, a declarat în cadrul primei degustări la care ieşenii au luat parte, Codrin Ciplinschi, managerul ciocolateriei.

Locaţii similare mai sunt şi în Bucureşti, Cluj şi Timişoara, la Iaşi localul aflându-se pe bulevardul Ştefan cel Mare. Amatorii de dulciuri trebuie să ştie că vor avea parte şi de alte zile în care vor putea degusta minunăţiile din vitrină.

Comentarii