Realitatea TV va avea o noua conducere editoriala de la 1 iulie

marți, 28 mai 2013, 13:44
1 MIN
 Realitatea TV va avea o noua conducere editoriala de la 1 iulie

Cozmin Gușă se pregătește să se mute din București undeva lângă Oradea. Din iulie, el va avea o nouă reședință, iar postul Realitatea TV o nouă conducere.

Plecarea lui Gușă din capitală va aduce schimbări și în cadrul postului de televiziune Realitatea.

Cozmin Gușă deține controlul asupra trustului Realitatea Media, prin firma Strategies Research Investments SRL, alături de omul de afaceri Maricel Păcuraru. De aseemenea, Gușă este și Directorul Editorial al postului tv. 

Gușă a confirmat zvonul mutării sale, ”Din aceasta vară o să iau o pauza de București, n-am hotarat încă cât va fi de lungă, poate un an, poate doi.” a spus acesta într-un interviu.

Actualul Director Editorial al postului Realitatea a declarat în același interviu că urmează să delege o persoană care să preia această poziție. El a adaugat că, deși nu va mai avea funcția de conducere, va veghea la bunul mers al treburilor. Gușă nu a dezvăluit cine va fi noul șef de la Realitatea, însă a ținut să menționeze că va fi cineva din interiorul trustului.

Având în vedere recentele decizii din Justitie privind marcile deținute de Realitatea Media, plecarea lui Gușă ar putea părea mai mult o retragere. Totuși, el spune că nu există nicio legătură între cele două evenimente și declară acel meci câștigat.

evz.ro

Comentarii