„Ruga pentru parintii mei”. Cuvintele rostite de tanarul care si-a pierdut parintii in Muntenegru

vineri, 28 iunie 2013, 07:16
2 MIN
 „Ruga pentru parintii mei”. Cuvintele rostite de tanarul care si-a pierdut parintii in Muntenegru

Ieri a fost ziua cea mai grea a despartirii pentru rudele si prietenii romanilor care au murit in tragedia din Muntenegru. Copiii, fratii sau surorile victimelor au incercat printre lacrimi sa le spuna "adio, odihniti-va in pace acolo in ceruri".

 

11 dintre cele 18 persoane care si-au pierdut viata in accidentul cumplit au fost conduse pe ultimul drum. La Timisoara, sute de oameni s-au strans la cimitirul Eroilor sa spuna o rugaciune pentru sotii Doina si Mircea Ardeleanu.

Intr-un discurs impresionant, baiatul lor cel mic a vorbit despre ultimele clipe petrecute impreuna cu parintii, inainte ca ei sa plece in excursia mortii.

Aproape sufocat de emotie, tanarul a povestit cum mama sa ii spusese bucuroasa ca abia asteapta sa plece in vacanta. La sfaturile sotului ei, renuntase, tocmai pentru a nu calatori foarte mult cu autocarul, la o vacanta mai lunga in Spania.

"Sunt Vlad, fiul cel mic. Incerc astazi sa va spun cateva cuvinte despre dragii mei parinti, asa cum i-am cunoscut eu si fratele meu Marius. Daca nu o sa reusesc sa va vorbesc pana la sfarsit pentru ca ma vor coplesi emotiile sau plansul ma voi gandi ca mama mea si tatal meu sunt acolo deasupra noastra si se uita la mine, si ei isi doresc sa fiu tare si sa pot sa duc povestea pana la sfarsit", a spus Vlad.

Vlad Ardeleanu a povestit ca duminica dimineata, in ziua teribilului accident, era in vacanta, la mare, la 2 Mai. Se trezise devreme ca sa poata fotografia, impreuna cu cativa prieteni, rasaritul. Cu doar o zi in urma vorbise pentru ultima data cu parintii sai pe care fratele lui mai mare, Marius, ii condusese la autocar.

Citeste mai departe pe stirileprotv.ro

Comentarii