RUŞINOS. A ajuns studentă în Anglia dupa ce tatăl i-a cumpărat note mari la BAC

miercuri, 21 august 2013, 12:07
1 MIN
 RUŞINOS. A ajuns studentă în Anglia dupa ce tatăl i-a cumpărat note mari la BAC

Şeful Vămii Caraş-Severin i-a negociat fiicei sale nota maximă la examenul de maturitate. Acesta a fost interceptat de procurori în timp ce vorbea codat despre nota fiicei sale chiar cu preşedintele comisiei de examen. Tânăra, studentă acum în Marea Britanie, este cercetată pentru că şi-ar fi însemnat tezele ca profesorii să-i dea 10 pe linie.

Fiica şefului Direcţiei Judeţene de Accize şi Operaţiuni Vamale din judeţul Caraş-Severin este cercetată penal la doi ani după ce a luat examenul de Bacalaureat, scrie adevarul.ro.

Potrivit unor interceptări, tatăl ei i-a negociat nota maximă la Bacalaureat. Acesta a vorbit cu preşedintele comisiei de Bac şi a stabilit ca fata să îşi însemneze lucrările. Eleva a tăiat ultimul cuvânt de pe prima pagină a fiecărei lucrări. Astfel a reuşit performanţa să fie singura elevă care în 2011 a luat notă maximă la Bac, în judeţul Caraş-Severin. În acel moment, ea a fost privită ca un copil genial.

În prezent, tânăra este studentă la Universitatea de Psihologie din Marea Britanie. După recorectarea lucrării s-a stabilit însă că ea trebuia să obţină nota 9,48, care însă nu i-ar fi permis să intre la universitatea din străinătate.

 

Comentarii