De Business

Punem punctul pe știi

Sfaturi de la Imobildevanzare.ro: Ce trebuie sa stii despre afacerile imobiliare pe internet

luni, 20 ianuarie 2014, 02:50
2 MIN
 Sfaturi de la Imobildevanzare.ro: Ce trebuie sa stii despre afacerile imobiliare pe internet

Succesul unei vanzari imobilare depinde foarte mult de strategia de marketing pe care o folosesti pentru proprietatea pe care vrei sa o dai pe piata. Un plan de marketing coerent si clar inseamna succesul, adica vanzarea proprietatii.

Multi vanzatori privati isi fac griji din cauza lipsei de cunostinte pe care o au in domeniu. Vestea buna este ca Internetul ofera optiuni de marketing uimitoare, care sunt perfecte chiar si pentru persoanele care nu au o experienta in niciun fel de vanzari, spun cei de la Imobildevanzare.ro.

Marketingul pe Internet este ieftin, directionat si foarte eficient. Aici gasesti informatii despre orice doresti cu scopul de a promova imobiliare de vanzare de catre proprietar online.

Vino cu o strategie de marketing online

Promovarea de proprietati de vanzare nu poate fi sporadica, mai ales daca incerci sa vinzi pe cont propriu. Inainte de a face orice altceva, stai jos si petrece ceva timp la elaborarea strategiei tale de vanzare.

Care este profilul potentialului cumparator? Vrei sa vanzi la nivel local, national sau international? Raspunsul la aceste intrebari te va ajuta sa determini specificul campaniei tale imobiliare perfecte.

Foloseste retelele sociale

Imobiliarele de vanzare de catre proprietar ar trebui sa fie prezente pe retele sociale. Incepe prin a comunica prietenilor si oamenilor pe care ii ai pe conturile tale online ca vrei sa vinzi o proprietate. Este posibil ca unii dintre acestia sa isi arate interesul pentru achizitie.Retele sociale precum Facebook sau Twitter pot fi folosite pentru a iti promova vanzarea online.

Foloseste Imobiledevanzare.ro pentru vanzarea ta

Un site specializat in vanzari imobiliare precum Imobildevanzare.ro te poate ajuta sa faci tranzactia, gratuit. Aici ai la dispozitie toate instrumentele de care ai nevoie. Textul anuntului trebuie sa fie descriptiv si plin de detalii interesante. Declaratiile ambigue si exagerarile vor descuraja potentialii cumparatori sa te contacteze. Vino si cu un titlu interesant care capteaza usor atentia. Toata prezentarea ar trebui sa ofere informatii cu privire la dimensiunea proprietatii, locatia si pretul. Daca exista ceva foarte special si interesant despre proprietate, ar trebui mentionat si in titlu. Nu uita informatii cu privire la numarul de camere, numarul de bai, data de la ultima renovare, starea bucatariei si a aparatelor sale, disponibilitatea pentru un dressing , o gradina, un garaj sau chiar o piscina.

Evita cuvintele clisee: splendid, fermecator, unic, spectaculos, confortabil, iti taie rasuflarea, special si trebuie sa il vedeti. Vanzarea de proprietati ar trebui sa se bazeze pe fotografii facute profesional si chiar clipuri video.

Marketingul pe Internet este ocazia perfecta pentru vanzatorii de imobiliare sa faca afaceri bune si rapide.

 

Comentarii