Udrea, sufletul unei petreceri cu manele într-un restaurant de lux din București

marți, 11 februarie 2020, 10:39
2 MIN
 Udrea, sufletul unei petreceri cu manele într-un restaurant de lux din București

Când vine vorba de distracție, Elena Udrea, este, clar, în top. Recent, ex-șefa Cancelariei Prezidențiale a fost sufletul unei petreceri care a avut loc într-un restaurant luxos din Capitală. Logodnica lui Adrian Alexandrov a dansat pe manelele lui Adi Minune și nu s-a sfiit chiar să fredoneze melodiile. 

 Îmbrăcată cu o rochiță super-sexy, fosta șefă a Cancelariei Prezidențiale în mandatul lui Traian Băsescu a dansat aprig pe melodiile lui Adi Minune, iar cele mai multe priviri au fost ațintite asupra sa. Ba mai mult, au fost momente în care ex-consilierul prezidențial a și cântat odată cu artistul, semn că versurile melodiilor nu îi sunt necunoscute.

VIDEO. pe cancancan

Elena Udrea a plecat din România în Costa Rica în februarie 2018. Ea fost reţinută, în 3 octombrie 2018, de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica, ulterior fiind arestată. În decembrie 2018, de Crăciun, Elena Udrea a fost eliberată din închisoare. Ea a depus o solicitare pentru obţinerea azilului în Costa Rica.

Un an mai târziu, Elena Udrea avea să revină în România. A făcut anunțul pe pagina de socializare. “Da, m-am întors în România. Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și, închiderea procedurii de extrădare.

Am ales să cer protecție în Costa Rica în condițiile în care tocmai aflasem că sunt însărcinată, iar evoluția în dosarul Gala Bute demonstra că este vorba de o execuție, nu de o judecată corectă, în baza legii. Am vrut astfel să îmi nasc copilul în siguranță, însă știți că am fost arestată când Eva avea 13 zile și, doar faptul că Dumnezeu a vrut să o nasc mai devreme a făcut ca ea să vină pe lume în libertate”, scria Elena Udrea pe Facebook.

Mai multe informații, pe  cancancan

Comentarii