Un PSD-ist care călăreşte porcii, noul şef al Gărzii de Mediu din Capitală

luni, 27 martie 2023, 20:03
1 MIN
 Un PSD-ist care călăreşte porcii, noul şef al Gărzii de Mediu din Capitală

La trei ani după ce a fost schimbat din funcţia de Comisar Șef al Gărzii de Mediu Bucureşti, Viorel Glăman a fost pus din nou pe poziţie. Acesta s-a remarcat în spaţiul public prin prisma spriţurilor cu Serghei Mizil şi a afirmaţiilor halucinante precum aceea că își dă seama dacă în Capitală e poluare atunci când iese din casă și „se uită pe cer”.

El a mai ocupat această funcţie şi în urmă cu câţiva ani, până când a fost schimbat în 2020 de către ministrul de atunci al Mediului, Costel Alexe, din cauza activităţii slabe.

Deși Garda de Mediu București s-a remarcat doar prin pasivitatea față de poluatori, Glăman a ieșit în evidență prin intermediul postărilor pe Facebook în ipostaze ridicole.

„Grup organizat” şi „Weekend de sfârşit de sezon cu beţivii mei” sunt câteva dintre expresiile folosite pentru a descrie imaginile în care Glăman este etichetat și în care apare la bustul gol în fața unei mese pline cu sticle de băutură sau călărind porcul tăiat de Craciun. Citeşte articolul complet pe g4media.ro.

Comentarii