De Business

Punem punctul pe știi

Un revelion într-un restaurant de lux din România, mai scump decât în Dubai

miercuri, 08 decembrie 2021, 15:36
2 MIN
 Un revelion într-un restaurant de lux din România, mai scump decât în Dubai

Restaurantele au anunţat deja meniurile şi programele de revelion şi au început să încaseze.

Un loc în restaurant pleacă de la 500 de lei și depășește chiar și 1000 de lei, strict masă, băutură și program artistic. Dacă optați pentru pachete cu cazare atunci este nevoie de bani și mai mulți.

În București, unul dintre cele mai cunoscute restaurante te îmbie cu terină din pulpă de porc presată domol la rece, aromatizată cu hrean și jeleu fin din ardei copt, quiche cu legume și bocconcini răsfățate cu Pesto de busuioc fresh, chutney de legume, piept de rață bine afumat cu marmeladă savuroasă din suc proaspăt de portocală și ardei iute și ton roșu în mantie de susan ușor prăjit, ou de prepeliță voioasă, icre de somon călător, cremă de avocado delicioasă. Toate acestea fiind strict pentru gustare. Urmează filé de somon auriu și șalău de captură, aromatizate cu lime și portocală, tagliatelle din legume fresh cu bavette, piept de rață cu așchii de măr de grădină, cu iz de scorțișoară, pralină din mușchi de vită atent gătit, învelit în bacon și crocant din aluat sărat și millefeuille din cartofi aromatizați cu unt și pastă de trufe din Transilvania. Meniul de băuturi e la fel de încărcat, în timp ce programul artistic se laudă a fi unul aparte. Prețul este de 840 de lei de persoană.

Un loc în Poiana Brașov poate să coste și peste două mii de euro. Este adevărat că în banii ai inclus aproape totul.

De altfel, Valea Prahovei a venit din nou cu prețuri amețitoare. Zeci de mii de lei costă închirierea unei vile private pentru noaptea dintre ani. Da, citiți corect.

Aflați amănunte de pe fanatik.ro.

Comentarii