VIDEO „Viorica, copilul tău e-n siguranță la Curtea de Conturi?”,”Voi le-aţi ucis”. Așa sunt întâmpinați PSD-iștii care merg la ședința CEx

luni, 29 iulie 2019, 17:15
1 MIN
 VIDEO  „Viorica, copilul tău e-n siguranță la Curtea de Conturi?”,”Voi le-aţi ucis”. Așa sunt întâmpinați PSD-iștii care merg la ședința CEx

Doi protestatari îi aşteaptă cu un mesaj dur pe liderii PSD care se reunesc, luni, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului, arată epochtimes-romania.com.

"Voi le-aţi ucis", scrie pe bannerul mare ţinut de cetăţeni, referire la cele două tinere, de 15 şi 18 ani, violate şi ucise cu sânge rece de criminalul în serie din Caracal.

Atunci când a venit şeful Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, protestatarii au strigat: "Cum a fost când aţi votat cu două mâini Codurile penale?"

"Criminalilor!", au mai strigat cei doi cetăţeni.

 „Viorica, copilul tău e-n siguranță la Curtea de Conturi?”, a strigat unul dintre protestatari, în momentul când Dăncilă a ajuns la sediul din Băneasa.

Unii dintre şoferii maşinilor care trec prin faţa sediului PSD şi văd bannerul claxonează în semn de susţinere.

În declaraţiile date presei, Ciolacu a respins acuzaţiile venite din direcţia preşedintelui Klaus Iohannis potrivit cărora Guvernul este vinovatul moral al tragediei de la Caracal.

"Nu cred că s-a exprimat adecvat. Nu poate să fie cineva vinovat moral pentru crime, e o grozăvie", a afirmat Ciolacu.

Comentarii