VIDEO: Ce grozăvii spune deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa la TV fără să i se atragă atenţia

luni, 11 februarie 2019, 17:14
2 MIN
 VIDEO: Ce grozăvii spune deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa la TV fără să i se atragă atenţia

Deputatul social-democrat Nicolae Bacalbaşa a formulat, într-un interviu acordat unei televiziuni locale, acuzaţii extrem de grave atât la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, cât şi la adresa Germaniei şi Uniunii Europene. Întrebat despre al patrulea refuz al preşedintelui Klaus Iohannis de a o numi în funcţia de ministru al Dezvoltării pe Lia Olguţa Vasilescu, deputatul PSD a răspuns: „Preşedintele Iohannis, pentru mine este «ei». Adică, este în afara României. Să fim foarte clari: suntem într-o Uniune despre care, generic, despre Uniuni, Bismarck, cel care a unificat Germania (…), spunea că în orice alianţă există un călăreţ şi un cal. Noi nici măcar nu suntem calul, suntem măgarul de povară al unei structuri”.

 

„Practic, suntem intoxicaţi de către stăpânii noştri care ne călăresc. N-aş vrea să spun stăpânii noştri coloniali din cadrul Germano – Franţei şi coloniile ei, actuale sau cele pe care doreşte să li se subordoneze în întregime. Stăpânii noştri au reuşit să creeze un aparat de represiune controlat, culmea, de autohtoni, de românaşi de-ai noştri pe care, iarăşi, eu nu-i consider, ca şi pe domnul preşedinte, a fi români şi a ne ţine ca pe nişte căţei care trebuie subordonaţi, cu nasul în rahat. De aici şi MCV, care este o golănie ordinară, de aici este şi banditismul neacceptării României în Schengen”, a mai spus deputatul PSD în interviul acordat postului TV Galaţi.

„Una este prestaţia unui provocator profesional, cum este din nefericire preşedintele acestei ţări, ales, în ce condiţii ales ar fi multe discuţii, dar ales, care încalcă Constituţia României, care batjocoreşte voinţa populară şi pentru care faptul că Guvernul şi Parlamentul sunt rezultatele unei opţiuni populare nu are nicio importanţă. Pentru că dacă dispreţuieşti românii, nu poţi să aplici o regulă numită democraţie unei structuri pe care o dispreţuieşti. Nici nu pot să îl învinovăţesc. Germania a infiltrat timp de decenii, pentru că deşi Hitler a fost la putere numai 12 ani, poporul german, până în 1970, în proporţie de 70%, era pro-Hitlerist”, a continua Nicolae Bacalbaşa.

Acesta a făcut referire şi la multinaţionalele care „exportă semilegal în paradisuri fiscale, prin inginerii, toate profiturile” şi care au „privilegii flagrante şi nesimţite”, dar şi la „ura Germaniei faţă de România”.

Întrebat despre răspunsul pe care îl dă PSD la aceste „provocări”, deputatul social-democrat a spus: „M-a bucurat discuţia dintre doamna Dăncilă cuFuhrerul feminin al Germaniei actuale, frau Merkel, care controlează toată politica Europei prin fake-uri, partide false, ştii, care toate sunt din PPE, adică etnic, poate non-germane, dar servind interesele strict ale acestei ţări şi n-a cedat doamna Dăncilă. Dacă vrei, este un răspuns şi pentru numitul Klaus Werner”.

Citiţi materialul integral pe digi24.ro

Comentarii