Voiculescu, surprins fără mască: „Fără îndoială, am greşit. Toate criticile sunt justificate”

luni, 29 martie 2021, 15:52
2 MIN
 Voiculescu, surprins fără mască: „Fără îndoială, am greşit. Toate criticile sunt justificate”

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a explicat, luni, că participa la o conferință video și și-a dat jos masca pentru intervenție, moment în care a fost filmat/fotografiat de jurnaliști, și afirmă că „fără îndoială” a greșit, pentru că regulile trebuie respectate.

„Am fost filmat / fotografiat astăzi de jurnaliștii ProTV într-o încăpere a Parlamentului cu masca dată jos de la gură. Eram într-o conferință video mi-am dat jos masca pentru intervenție, pentru a mă face mai bine înțeles și pentru că îmi era sete – pentru a comunica mai clar și pentru a bea apă.

Fără să spun că asta justifică greșeala, trebuie spus că am făcut asta fiind singur în încăpere – fără nicio persoană la mai puțin de 10 metri în jurul meu.

La un moment dat mi-a fost atrasă atenția și mi-am pus la loc masca. Fără îndoială, am greșit și toate criticile sunt justificate. Regulile trebuie respectate, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat luni, fără mască de protecţie Covid-19, pe holurile Parlamentului, relatează Ştirile Pro TV, potrivit News.ro.

Fostul consilier onorific al lui Voiculescu, medicul Răzvan Cherecheş s-a declarat profund şocat că ministrul nu poartă mască în plin val trei al pandemiei şi în condiţiile în care secţiile de terapie intensivă sunt aglomerate.

„Sunt profund şocat! Este inadmisibil ca ministrul sănătăţii să dea un astfel de exemplu în plin val 3, cu secţiile de terapie intensivă aglomerate, cu restricţii majore (unele exagerate – vezi ora 18:00 pentru supermarketuri)! Nu am cuvinte”, a scris Cherecheş.

Comentarii