De Business

Punem punctul pe știi

Carrefour trimite un elev din Iaşi la Disneyland

joi, 17 decembrie 2015, 02:50
2 MIN
 Carrefour trimite un elev din Iaşi la Disneyland

Peste 21.000 de elevi ieşeni au participat la concursul de desene organizat de Carrefour, ajuns în acest an la a XXVIII- a ediţie. La nivel naţional au fost peste 300.000 de participanţi din 688 de şcoli din 18 oraşe în care există hipermarketuri Carrefour. Elevii au putut trimite atât planşe pictate la magazine, cât şi online pe site-ul companiei, lanţul de supermarketuri oferind premii pentru fiecare din cele două secţiuni.

Premiul întâi al concursului din şcoli, constând în cele 18 excursii la Disneyland, a fost oferit de Carrefour România, alături de partenerii săi, marelui câştigător din fiecare oraş participant la concurs. Copiii vor putea petrece un week-end alături de familiile lor (doi copii şi doi adulţi) în parcul Disneyland din Paris. Din Iaşi, câştigătorul marelui premiu a fost desemnat Mircea Crăciun, elev în clasa a VII-a D la Şcoala Otilia Cazimir. „Entuziasmul copiilor de a picta sau realiza colaje tematice de Paşte şi de Crăciun ne motivează să găsim permanent noi oportunităţi de a le premia talentul. Acesta este şi motivul pentru care, pentru a treia ediţie consecutivă, am organizat şi o variantă online a concursului, pe lângă cea tradiţională din şcoli. Astfel, clienţii, părinţii şi cadrele didactice pot admira creaţiile micilor artişti atât în magazine, cât şi în galeria online de pe site-ul www.carrefour.ro”, a declarat Andreea Mihai, director de Marketing şi PR Carrefour România.

Câştigătorii premiului doi au primit un laptop, cei care au primit premiul III o bicicletă, iar la menţiuni a fost oferită câte o tabletă sau un smartphone, în funcţie de vârstă. Carrefour a mai oferit la nivel local 20 de menţiuni speciale, respectiv cupoane de cumpărături de 100 lei şi 125 de alte premii. La concursul online, au fost acordate trei premii la nivel naţionale, în funcţie de numărul de voturi primite de participanţi: un Macbook Air 11, un iPad Air2 de 16gb şi un iPad Mini de 16 gb. Partenerii Carrefour în acest concurs au fost Animal Kingdom, Colgate-Palmolive, Eurosport DHS, Reckitt Benckiser, Pepsico, Philips, RTC Proffice Experience, Savcom, şi Tymbark. 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii