Cine-i mai bine asortat cu Unirea?

miercuri, 25 ianuarie 2017, 02:50
2 MIN
 Cine-i mai bine asortat cu Unirea?

Pentru astăzi avem o incitantă provocare pentru dumneavoastră, stimaţi cititori. Din noianul de imagini surprinse la Hora Unirii de ieri de la Iaşi am ales trei personagii publice care au atras atenţia ochiului, din mulţimea adunată. 

Şi asta nu atât pentru cine sunt acestea, ci, mai ales, pentru hainele deoasebite ale lor, care au atras atenţia publicului.

Aşadar, vă provocăm să alegeţi cine credeţi că s-a asortat cel mai bine cu înălţătorul moment aniversar: blana albă cu fir scurt, de domniţă de la Curte, a doamnei deputat PSD Camelia Gavrilă, cea care este deja văzută ca lider parlamentar informal al PSD Iaşi; căciula&fularul de vulpe plus pardesiul model interbelic ale doamnei senator PNL Iulia Scântei, cea care de asemenea vedem că se impune ca lider parlamentar al liberalilor ieşeni; sau cămaşa ţărănească asortată cu geaca tip sport şi drapel pe post de ştergar ca la nuntă ale deputatului Tudor Ciuhodaru, care este oricum lider detaşat la traseism politic?

Nu prefect, ci secretar de stat…

Şi dacă tot vorbim de doamne din politică, haideţi să vă mai spunem una. Vă povesteam zilele trecute că soţul şef de bar de striptease de pe strada A. Panu al unei tinere madame ce a lucrat la biroul fostului şef al Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea se tot lăuda că soţia lui va fi unsă prefect de Iaşi, deşi e de loc din Focşani. Iată că lauda nu era chiar gogonată: auzim că tânăra madamă a fost numită secretar de stat în Guvern, zilele trecute. Deh, mai zi ceva…

Comentarii