Contabilii care au comis gafa de la Oscar trăiesc clipe de groază

vineri, 03 martie 2017, 09:40
2 MIN
 Contabilii care au comis gafa de la Oscar trăiesc clipe de groază

Cei doi contabili ai PricewaterhouseCoopers (PwC) responsabili de gafa umilitoare produsă la premiile Oscar de duminică beneficiază de măsuri de securitate, a anunţat joi compania la care aceştia sunt angajaţi, informează Reuters, citat de Agerpres. 

Potrivit firmei de contabilitate, au fost luate măsuri de securitate la locuinţele lui Brian Cullinan şi Martha Ruiz după gafa de duminică când cei doi au încurcat plicurile care conţineau numele câştigătorului premiului pentru cel mai bun film, fapt ce a dus la anunţarea eronată de către prezentatorii Warren Beatty şi Faye Dunaway a peliculei "La La Land" şi nu "Moonlight", cum era de fapt. PwC nu a oferit detalii cu privire la măsurile care au fost luate, însă site-ul TMZ.com, specializat în informaţii despre vedete, susţine că cei doi ar fi primit ameninţări cu moartea pe reţelele de socializare şi că fotografii cu casele în care aceştia locuiesc au fost publicate online.

Cullinan, care a publicat pe Twitter o fotografie din culise cu Emma Stone — care ulterior a fost ştearsă — cu doar câteva momente înaintea gafei, şi Ruiz au primit, miercuri, o interdicţie din partea Academiei americane de film de a mai participa la acest eveniment în viitor. Managerul de scenă de la Oscar, Gary Natoli, a afirmat pentru site-ul hollywoodyan TheWrap că cei doi au îngheţat în culise când lucrurile au luat o turnură greşită la ceremonia de duminică, scrie Agerpres.

Natoli a declarat că stătea lângă Ruiz când actorii Warren Beatty şi Faye Dunaway au anunţat greşit numele câştigătorului premiului pentru cel mai bun film. ”Ne-am uitat circa zece secunde şi în tot acest timp Martha nu era la mai mult de un metru şi jumătate de noi. Când a fost anunţat ”La La Land” ea nu a încercat să-mi atragă atenţia, nu a spus nimic. Şi se presupune că ar fi trebuit să memoreze câştigătorii”, a spus Natoli pentru TheWrap. Mai bine de un minut a trecut până când Cullinan a spus în culise că ceva nu este în regulă, mai arată sursa citată.

 

SURSA: Agepres

    

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii