De Business

Punem punctul pe știi

Noul showroom Honda a fost inaugurat oficial la Iaşi (GALERIE FOTO)

vineri, 28 noiembrie 2014, 02:50
2 MIN
Marca Honda a fost preluată în portofoliu de Casa Auto, firmă deţinută de omul de afaceri Bogdan Piţigoi.

Omul de afaceri ieşean Bogdan Piţigoi a inaugurat, ieri, noul showroom Honda din Iaşi, în interiorul clădirii care mai adăposteşte mărci ca Mercedes Benz, Jaguar – Land Rover, Volvo sau Mitsubishi. La evenimentul care a marcat preluarea unei noi mărci auto în portofoliul companiei Casa Auto Iaşi, cel mai important dealer auto din judeţ, a fost prezent şi unul din managerii Honda în Europa. „Sunt foarte fericit că sunt prezent astăzi aici şi îl felicit pe domnul Piţigoi pentru modul în care a organizat acest eveniment. Pot să vă anunţ că de anul viitor veţi putea cumpăra de aici noile modele Honda care vor apărea în 2015. În România, Iaşul se află pe locul secund după numărul de autoturisme Honda, deci este o zonă foarte importantă pentru noi din punct de vedere al publicului către care ne adresăm”, a spus directorul japonez.

De asemenea, organizatorul evenimentului, Bogdan Piţigoi, l-a invitat la inaugurare şi pe Bogdan Stan, unul din directorii Honda România, care şi-a exprimat mulţumirea că va lucra alături de omul de afaceri din Iaşi. „Mă aşteptam să fie aşa multe persoane la lansarea showroom-ului Honda de la Iaşi pentru că ştiu foarte bine piaţa de aici. Considerăm Iaşul a doua casă pentru noi, după Bucureşti. Honda este în prezent pe locul 20 în lume într-un top al brandurilor la nivel general în funcţie de importanţă, nu doar dintre mărcile auto. În momentul de faţă, Honda se află într-o adevărată ofensivă de produse noi, un prim pas fiind făcut la salonul auto de la Geneva unde, pentru prima dată, a lansat trei produse noi. Vă anunţ că şi pentru anul viitor se pregăteşte o gamă largă de modele noi pe care le veţi putea cumpăra de la noul showroom”, a spus Bogdan Stan.

În finalul evenimentului, Bogdan Piţigoi a primit din partea directorului japonez un tablou cu numele brandului Casa Auto scris în limba japoneză. „Această seară este una foarte importantă pentru noi, cei de la Casa Auto Iaşi, deoarece este o nouă etapă pe care noi o avem în parcursul de 15 ani în vânzarea de autoturisme în Iaşi. Noi ne exprimăm speranţa că ne vom ridica la aşteptările reprezentanţilor Honda”, a spus Bogdan Piţigoi. La finalul evenimentului, participanţii la eveniment au putut degusta preparate tradiţionale din Japonia şi au ascultat melodii interpretate de o tânără artistă româncă pasionată de cultura japoneză.  

 

Comentarii