Eveniment

Revelionul experienţelor unice la Little Texas

luni, 04 decembrie 2017, 14:40
2 MIN
 Revelionul experienţelor unice la Little Texas

Lumea în care trăim este o fuziune perfectă de elemente, iar cunoașterea începe cu trăirea unor experiențe. Fiecare element din natură face parte din viața noastră și are o transpunere emoțională în felul nostru de a fi și de a percepe lucrurile. Sunt 5 la număr și guvernează echilibrul existențial.
Pentru noaptea de revelion, Little Texas vă propune o călătorie spre noul an, ce are la bază echilibrul și armonia. O incursiune în lumea elementelor naturii, a trăirilor și a experiențelor care ne definesc.

 

Fire and Ice – GLEN ROSE BALLROOM

Două elemente care se transpun în felul nostru de a interpreta și transmite emoțiile. Călătoria de anul acesta a fost cel mai probabil una în care pasiunea și calmul s-au completat asemenea unui dans fluid de trăiri emoționale, cristalizate în amintiri diverse.
Petrecerea Fire and Ice îmbină cele două stări, astfel încât să pășim în noul an cu o stare de echilibru și cu dorința de a o transmite mai apoi în fiecare aspect al vieții.
Outfit: formal wear
Entertainment: Andra Botez Band, spectacol de balet, spectacol de lumini si sunete

Silver and Gold – ALAMO BALLROOM

Petrecerea de noul an este și o celebrare destinată longevității, a valorilor transmise între generații, a forței și a vitalității. Am integrat toate aceste premise în conceptul celui mai rezistent element al naturii, metalul. Conductivitatea sa își are corespondentul în viața noastră prin maniera în care transmitem mai departe valorile și credințele. La trecerea dintre ani vom lăsa în urmă lucrurile cu care am rezonat mai puțin și vom lua cu noi ceea ce este bun.
Outfit: formal wear
Entertainment: DJ Marius Voicescu, spectacol de tango, spectacol de lumini si sunete

Air and Earth – Restaurant

Anul acesta, sărbătorim sunetul ceasului care indică ora 12 într-o atmosferă aflată la granița dintre vise și realitate, dorințe și concret, aspirații si obiective îndeplinite. Asemenea aerului și pământulului, cele două elemente care se completează reciproc și care ne oferă sentimentul de libertate, tematica petrecerii din restaurantul Little Texas va îndeplini așteptările cu privire la atmosfera în care vă doriți să pașiți în noul an.
Outfit: casual wear
Entertainment: muzica DJ, spectacol de dans, spectacol de lumini si sunete

Sparkle and Fireworks – Kids

Zâmbetele și personalitatea electrică a celor mici se vor încadra cu ușurință în tematica plină de energie a petrecerii de Anul Nou destinată copiilor. Voia bună va fi scânteia care va aprinde cel mai animat “foc de artificii” compus din râsete colorate, voci însuflețite și dansuri ritmate.
Outfit: casual wear
Entertainment: discotică, karaoke, dansuri și concursuri

Detalii și rezervări: 0741.741.740

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii