Stagiunea estivală a Ateneului Tătăraşi debutează sâmbătă cu un concert de chitară

marți, 05 iulie 2016, 13:11
2 MIN
 Stagiunea estivală a Ateneului Tătăraşi debutează sâmbătă cu un concert de chitară
În grădina de vară a instituţiei, George Leonte şi Andrei Vieru vă invită la „Prietenia Chitarelor“ . Tot în această perioadă, Ateneul caută actori pentru propria trupă de teatru.

Din toamnă, Ateneul Tătăraşi va fi cea de-a treia instituţie de teatru din Iaşi, după Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri“ din Iaşi şi Teatrul „Luceafărul“. În această direcţie, instituţia anunţă concursul pentru cele şase posturi care vor exista în premieră în noua stagiune. „Facem anunţul prin care căutăm tineri actori, de până în 30 de ani. Nu contează dacă au jucat, important este să aibă talent. Acestora li se va face un contract pe perioadă determiantă de doi ani, deoarece vrem ca odată la doi ani să reînnoim trupa, iar absolvenţii de Teatru să aibă şansa, cel puţin la Ateneu, să-şi găsească un loc“, a declarat Andrei Apreotesei, directorul Ateneului Tătăraşi. Cei care doresc să joace pe scena Ateneului trebuie să-şi trimită CV-ul pe adresa de email: ateneutatarasi@yahoo.com, până pe 15 august.

Tot la Ateneul Tătăraşi va exista vara aceasta şi prima stagiune estivală, care va include 11 evenimente. Stagiunea va fi deschisă sâmbăta aceasta, 9 iulie, de către George Leonte şi Andrei Vieru, doi chitarişti ieşeni, pe care Andrei Apreotesei i-a întâlnit pe Ştefan cel Mare. Aceştia cântau pentru trecători, iar directorul Ateneului i-a invitat să cânte pe scena instituţiei din Tătăraşi. Concertul „Prietenia Chitarelor“ va începe de la ora 20, iar biletul costă 12 lei.

Acelaşi preţ îl au de altfel toate spectacole din stagiunea estivală. „Ne-am propus ca în fiecare săptămână să fie măcar un spectacol. În lunile iulie şi august vor fi 11 spectacole de teatru, muzică, stand up comedy. Concertul cu cei doi tineri pe care ne dorim să-i promovăm va avea loc în grădina de vară a Ateneului“. Rezervările se pot face la numărul de telefon: 0741/279.740, de luni până vineri, în intervalul orar 9-17, iar pentru mai multe detalii legate de evenimentele din iulie şi august puteţi accesa site-ul: http://www.ateneutatarasi.ro . 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii