Vine vremea Satanei? Se anunţă dezvăluiri cutremurătoare?

sâmbătă, 22 iulie 2017, 01:50
3 MIN
 Vine vremea Satanei? Se anunţă dezvăluiri cutremurătoare?

Fără politichie, politicieni şi politruci sâmbăta şi duminica aicea la rubricuţă, am spus, atunci fără să rămână! Iaca aşadar că a sosit sorocul să vă spunem astăzi ce se mai aude prin lumea sutanelor negre despre scandalurile pidosnice din ultima vreme. 

Când pe anumite canale cremenalistice s-a spus că în dosarul prelatului homo de la Huşi ar apărea, prin interceptări, şi două cunoscute personagii bisericeşti din estul României, al căror nume începe cu "C", unii zic că s-au şi gândit la un îndrăgit predicator pe facebook de la o mânâstire din coasta Iaşului, personagiu care a mai fost acuzat public, în tinereţe, de apucături nefireşti. N-a fost să fie, iubiţi dreptcredincioşi, căci cei în cauză ar fi personagii mult mai importante ca funcţii, iar alături de ei un personagiu bisericesc la fel de important, dar din vestul ţării.

Deci, per total, ar fi în plus un arhiepiscop, dar şi doi episcopi, toţi făcând parte dintr-o reţea în care evolua la paralele şi episcopul de Huşi. Episcop care de altfel a şi ameninţat că, dacă nu i se va lua apărarea, va da în vileag întreaga reţea, de se va cutremura toată Biserica. Din ce circulă deja pe canale specifice, dar credibile, pe lista neagră ar fi vorba de cel de la Dunărea de Jos, de cel al Buzăului şi Vrancei, dar şi de cel al Oradiei. Vai, vai, vai, Doamne apără-ne şi păzeşte-ne: doar n-o fi sosit aşa curând vremea Satanei!

PS: Gurile rele în sutane bune ar bârfi, zice-se, căci în spatele acestor lovituri năprasnice, care au fost şi care vor mai veni, s-ar afla de fapt PF-ul de la Bucureşti, care vrea prin aceasta să cureţe Biserica de elemente diavoleşti. Ce să zicem altceva decât Doamne-ajută? Sau o fi mai nimerit "Piei Satană!"?

Se anunţă rocade mari şi mici între directori

Şi încă una tot de pe lângă oala cu politicieni. A trecut aşa o boare pe deasupra viilor din sănătăţurile ieşene şi a furat de prin ponoarele cabinetelor doftorilor un puf de păpădie venind dinspre Bucale care spune că ar veni vremuri de mare bejanie pentru unele personagii acum foarte influente în branşă. Mai exact, cică mai mulţi şefi de şpitale importante şi-ar face valizele. Nu, nu de plecat la mare, ci altundeva.

În unele cazuri e vorba despre mutări dintr-o parte în alta, atenţie: toate decise la nivel de minister. Într-unul din cazuri ar fi vorba însă despre faptul că protectorul derectorului ar fi căzut în dizgraţiile conducerii partidoiului, la votarea moţiunii împotriva lui Grindeanu. În locul rămas liber ar urma să vină un alt derector important, cu mandat expirat, iar în locul acestuia vine cineva nou în sistem.

Prin ricoşeu, cică se va mai opera şi o a treia schimbare, ca să fie îndestulată şi o altă cerere pentru un client vechi al partidoiului. Staţi deci pe fază: când începe mişcarea asta browniană noi luăm primii tensiunea, EKG-ul şi pulsul şi vă spunem dacă pacientul rezistă au ba!

****** Atenţie ******

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare. Asta ca să nu ziceţi că nu v-am spus!

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii