„Art Residence” – un bloc cu 64 de apartamente in Nicolina

Subtitlu

miercuri, 28 noiembrie 2007, 19:41
3 MIN
 „Art Residence” – un bloc cu 64 de apartamente in Nicolina

Proiectul „Art Residence" va fi gata in decembrie 2008

Proiectul imobiliar pe care vi-l supunem astazi atentiei este „Art Residence" construit in cartierul Nicolina, pe strada Ovidiu, nr.3. Dezvoltat de compania Art Instal, noul ansamblu rezidential cuprinde un bloc cu doua tronsoane, a cite opt etaje fiecare, ce va totaliza la final 64 de apartamente cu doua si respectiv trei camere.

„Generozitatea spatiului, rafinamentul utilitatilor adaptate standardelor vietii moderne, pozitionarea avantajoasa ce faciliteaza accesul spre centrul orasului, respectiv spre cele mai importante puncte de interes ale Iasului, toate aceste argumente te pot convinge sa te muti la noi, intr-o atmosfera de intimitate si confort. Art Residence reuneste toate facilitatile pentru o viata de familie linistita", a declarat Paul Tehutu, reprezentantul agentiei imobiliare Inter Imobiliare prin care se realizeaza vinzarile.

Desi se afla in prezent in faza de constructie, la turnarea placii de fundatie, proprietarul cladirii apreciaza ca pina la finalul anului urmator, respectiv in luna decembrie, locatarii se vor putea muta in noile locuinte.

Pretul de vinzare al apartamentelor este de 1050 euro mp fara TVA

Apartament cu 2 camere, tip I

Dupa cum sustin oficialii companiei de vinzari, pretul unui metru patrat, calculat pe suprafata utila a locuintei, se cifreaza la 1.050 euro la care se adauga TVA.

„Exista trei tipuri de apartamente, adica doua modele cu cite doua camere si unul cu trei camere. Pentru locuintele cu doua camere, suprafata utila, la care se calculeaza si costul de achizitie, variaza intre 60-83 metri patrati, iar la trei camere suprafata utila este de 100 metri patrati", a explicat Paul Tehutu.

Acesta a mai precizat ca pretul cu care pot fi cumparate noile locuinte variaza in functie de regimul de inaltime al cladirii, in sensul ca apartamentele situate mai sus de etajul trei sint mai ieftine cu aproximativ 500 de euro pe fiecare nivel in parte.

Apartament cu 2 camere, tip II

Astfel, la ultimul etaj al cladirii locuintele vor avea un pret mai mic cu 2.500 de euro fata de cele de la etajul trei.

„Modalitatea de plata este flexibila, cumparatorii achitind un avans de doar 1.000 euro. Dupa 30 de zile acestia vor plati 10% din suma totala si inca 15% la inceputul anului viitor cind ajungem cu constructia la cota 0. Restul de 75% din pretul final vor fi achitati la receptia apartamentului, beneficiarii avind posibilitatea sa apeleze la un credit ipotecar pentru ultima transa de bani", a mentionat Paul Tehutu.

Oficialul firmei a adaugat ca persoanele care incheie contracte pina la sfirsitul lunii ianuarie a anului viitor pot primi un discount de pina la zece procente, in functie de valoarea avansului dat.

Proiectul include si spatii de joaca pentru copii si un centru comercial

Apartament cu 3 camere

„Apartamentele vor fi predate la cheie cu centrala termica individuala, aer conditionat, timplarie termoizolanta din PVC, parchet laminat in toate camerele si pe hol, usa metalica la intrare, usi interioare din lemn, gresie si faianta din import, vopsele lavabile si obiecte sanitare si termice de la producatori de renume. Sintem de asemenea in pregatire pentru cablu TV, internet si telefon in fiecare camera", a specificat Paul Tehutu.

Potrivit reprezentantilor firmei de vinzari, imobilul va fi dotat cu doua lifturi care permit si accesul persoanelor cu handicap, ascensoarele tranzitind inclusiv parcarea subterana.

Fiecare locatar va avea propriul loc de parcare al masinii in incinta ansamblului, la subsolul cladirii fiind prevazute sa functioneze inca 21 de locuri de parcare. „Proiectul include totodata spatii de joaca pentru copii, spatii verzi si un centru comercial", a conchis Paul Tehutu.

Conform estimarilor Art Instal, valoarea totala a investitiilor in noul ansamblu rezidential din Nicolina se ridica la aproximativ sase milioane euro.

Comentarii