„Copou Bellevue“ – 160 de apartamente de lux

Subtitlu

miercuri, 03 octombrie 2007, 20:09
3 MIN
 „Copou Bellevue“ – 160 de apartamente de lux

Proiectul imobiliar rezidential cu numarul patru pe care vi-l supunem astazi atentiei este „Copou Bellevue". Asa cum denumirea arata, cartierul este dezvoltat intre Parcul Copou si Parcul Expozitiei, mai precis pe strada Fagului, care coboara spre Pacurari.

Proiectul „Copou Bellevue" a carui valoare este estimata la aproximativ 20 de milioane de euro este finantat de compania „Baron Developement" in colaborare cu „Adama Holding". Cea dintii firma face parte din grupul dezvoltatorului englez de proiecte cu acelasi nume. „Adama" este un dezvoltator imobiliar international, cu sediul in Bucuresti si apartine unui grup de investitori privati si fonduri de investitii cu venituri globale de peste trei miliarde de dolari. Compania are la noi in tara inca 15 proiecte in derulare totalizind aproximativ 5.000 de apartamente.

Suprafata totala pe care se desfasoara proiectul de la Iasi este de aproximativ 10.000 de metri patrati, iar in acest spatiu vor fi construite 160 de apartamente de lux de la doua pina la patru camere de tip penthouse. Cartierul va numara la final patru blocuri a cite cinci etaje fiecare.

„Prima faza a proiectului este aproape de finalizare cu constructia primei cladiri. Dezvoltatorul anunta ca datorita succesului in ceea ce priveste vinzarile, s-a inceput constructia celei de a doua faze a proiectului, respectiv se vor ridica celelalte trei cladiri in acelasi timp. Estimam ca intregul complex va fi finalizat la inceputul lui 2009", a precizat Oren Uziel, presedintele Baron Development. Potrivit conducerii companiei, primele apartamente ar putea fi date in folosinta in primele luni ale anului viitor.

Preturile pleaca de la 100.000 euro pentru un apartament cu 2 camere

Preturile de achizitie ale unei astfel de locuinte variaza intre cel putin 88.000 de euro plus TVA, in cazul apartamentelor cu doua camere, respectiv 245.000 de euro fara TVA pentru apartamentele cu patru camere de tip penthouse. La trei camere, spatiul amenajat in stil minipenthouse costa 152.000 de euro la care se adauga TVA.

Persoanele care vor locui in Copou Bellevue vor avea la dispozitie camere a caror suprafete utile pleaca de la aproximativ 50 de metri patrati – la 2 camere, 3 camere – 70 metri patrati, 3 camere tip minipenthouse – 80 metri patrati, dar pot ajunge si la 130 metri patrati in cazul apartamentelor  de 4 camere de tip penthouse. „Preturile apartamentelor variaza in functie de etaj, cunoscind o crestere de aproximativ 2% pe fiecare nivel in parte", a specificat Oren Uziel.

Conducerea firmei a explicat ca persoanele care doresc sa achizitioneze un apartament in noul proiect vor trebui sa achite un avans echivalent sumei de 1.000 euro, bani ce vor fi ulterior scazuti din pretul final. La semnarea contractului de vinzare-cumparare, beneficiarii vor achita un avans de 10% din costul total, 25% la finalizarea cladirii la rosu, iar restul de 65% la predarea cheilor apartamentului.

„Primele 25 de familii ce vor achizitiona apartamente in cea de-a doua faza a proiectului vor beneficia de LCD-uri de 32 inch si un sistem Home Cinema marca LG, oferite gratuit de catre dezvoltator", a detaliat Oren Uziel.

Dotari de lux atit in interior cit si in exterior

Dupa cum sustin investitorii, proiectul rezidential va dispune de dotari de lux atit la interior cit si la exterior, accesoriile apartinind unor branduri de renume din Germania, Italia si Austria.

Concret, holul fiecaruia dintre cele patru blocuri va fi placat cu marmura si va avea cite un portar „profesionist" 24 de ore din 24. La parterul cladirilor este prevazut sa functioneze cite un club cu sauna, sala de fitness si dusuri exclusiv pentru locatari. La acestea se adauga 22 de spatii de depozitare ce vor putea fi insa achizitionate contra cost.

„Fiecare apartament va avea propriul sistem de incalzire, parchet triplu stratificat, geam termopan, cablu TV, internet si video-interfon. Copou Bellevue pune la dispozitia clientilor 168 locuri de parcare, minimum un loc de parcare pentru fiecare apartament", a conchis Oren Uziel.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii