1200 de persoane au inaugurat XS Industry, cel mai mare club din Iasi

duminică, 24 februarie 2008, 23:14
2 MIN
 1200 de persoane au inaugurat XS Industry, cel mai mare club din Iasi

Peste 1200 de tineri s-au distrat simbata seara in cel mai mare club din Iasi, XS Industry. Amplasat pe Calea Chisinaului, clubul, cu o capacitate de 800 de persoane, si-a deschis portile cu o petrecere la care cap de afis a fost D.J -ul italian Lucio Aquilina.

Animatoarele, mascota clubului si DJ-ul invitat au determinat pe cei prezenti sa incheie petrecerea odata cu venirea zorilor. "Lumea s-a distrat foarte bine. Desi clubul are o capacitate de 800 de persoane, simbata seara au venit  peste 1200 de oameni. Multi au venit din curiozitate. Faptul ca are o capacitate asa de mare, clubul este net superior fata de celelalte prin faptul ca, in sfirsit, vom putea aduce DJ-i celebri", explica Alex Craus, PR la XS Industry.

Lucrarile la noua locatie a clubului, care a fiintat pina acum 5-6 luni la subsolul Hotelului Unirea, au durat patru luni insa rezultatul a fost apreciat de toti cei prezenti.

Mai mult decit atit, clubul si-a schimbat profilul si la capitolul muzica. In fiecare seara de miercuri aici se va pune muzica retro, de care se va ocupa invitatul special D.J Ben din Timisoara. Joi va fi seara fetelor, iar vinerea noaptea este rezervata D.J-ilor romani. Simbata, o data la aproape doua luni, managerul clubului va aduce DJ-i renumiti din afara.

"Pretul biletelor variaza pentru ca, pe linga faptul ca se doreste a fi un club exclusivist, dorim sa avem o relatie foarte buna si cu studentii, la urma urmei sintem aproape de campusul Tudor Vladimirescu. Asa ca acesta va varia in functie de ora la care se intra si de zile", spune Alex Craus.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii