Incepind de ieri, Poli nu mai are vicepresedinte

joi, 12 februarie 1998, 00:00
3 MIN
 Incepind de ieri, Poli nu mai are vicepresedinte

Emil Lupulescu nu s-a razgindit in ceea ce priveste cererea de demisie (ex-vicepresedinte al CF Politehnica). Cu privire la acest subiect, presedintele clubului iesean, Virgil Miron, ne-a declarat: "Din punct de vedere legal, incepind de astazi (n.r. – ieri), clubul nu mai are vicepresedinte. Termenul de gindire acordat domnului Emil Lupulescu referitor la cererea sa de demisie a expirat, si nimic nu s-a schimbat. Toate incercarile mele de a discuta cu Domnia sa au fost in van. De aceea, la inceputul saptaminii viitoare, la sedinta Consiliului de Administratie, vom discuta eventuale propuneri pentru acest post. O ultima sansa, foarte mica de altfel, privind revenirea domnului Lupulescu este legata de o discutie intre acesta si antrenorul principal Silviu Stanescu".
In alta ordine de idei, Virgil Miron a spus ca o prima intilnire a principalilor factori de decizie locali (primar, prefect, presedintele CJ) in scopul gasirii modalitatilor de revigorare a clubului din Copou ar putea fi organizata la sfirsitul acestei saptamini.
In ce priveste partida amicala pe care Politehnica trebuia sa o sustina ieri, la Suceava, cu Foresta II Falticeni, aceasta nu s-a mai disputat, de comun acord cu gazdele, din cauza "terenului impracticabil", dupa cum ne-a spus organizatorul de competitii Tiberiu Stefanescu. In atare conditii, fotbalistii ieseni au ajuns acasa ieri, in jurul prinzului.
Concluziile referitoare la perioada de pregatire montana ne-au fost prezentate de Silviu Stanescu: "Eu am renuntat la multe pentru a face ca Iasul sa redevina un oras fotbalistic respectat peste tot in tara. Marele cistig al perioadei de pina acum il reprezinta faptul ca am convenit cu jucatorii sa facem ori perfomanta, ori sa ne lasam de fotbal. Procesul degenerativ din ultimii ani au adus echipa intr-o situatie in care nu se mai poate spune ca este deosebit de valoroasa. Pentru a stopa acest lucru, toata lumea trebuie sa fie linga echipa. Ma refer aici in special la oficialitatile orasului, dar si la oameni ca profesorii Antohi sau Marica, de care am mare nevoie la echipa. Sper ca si Emil Lupulescu sa ramina alaturi de noi.
In ceea ce priveste antrenamentele propriu-zise, pot sa spun ca s-a muncit pe crapate, chiar mai tare decit iarna trecuta. Facind o caracterizare a jucatorilor, pot sa spun urmatoarele: portarii Dohot si Campeanu s-au pregatit exemplar "uitind" de virsta lor; Abalasei a fost primul la antrenamente; Paraschiv a rulat in nota caracteristica a seriozitatii sale; Cantea a strins din dinti si a tras tare de el; Urdaru a fost printre primii si la joc; Botan si Cotan au tras din greu pentru a da surplusul de kilograme jos, dar mai au de lucrat pentru a reusi si in joc; Dragoi a inteles pina la urma ce vreau de la el; Caunei a inregistrat citeva mici plusuri; Bordeanu a fost generos la efort, insa mai are de trecut peste starea psihica in care se afla; Onut a avut cel mai spectaculos salt; Dobrea a fost o adevarata surpriza placuta; Sava a inceput sa foloseasca cele 24 de karate pe care le are spre final; Grigore a fost acceptat de toata lumea; talentatii tineri Ilie, Sandu si, partial, Ionescu au acuzat ritmul pregatirii, iar Banta poate fi o solutie de viitor".
Revenita in Copou, Poli va efectua astazi doua antrenamente. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii