5 feluri in care poti folosi rosiile prea moi

miercuri, 16 iulie 2014, 14:44
1 MIN
 5 feluri in care poti folosi rosiile prea moi

Ti s-a intamplat sa ramai cu rosii prin frigider, mai ales acum, in plin sezon, cand sunt din blesug de cumparat? Nu le arunca. Pastreaza-le pentru retete in care nu ai nevoie de cele mai prezentabile rosii, dar in care sa te folosesti de gustul lor bun atunci cand sunt prea coapte.

 Nu credem ca este cineva care ocoloeste rosiile vara. Sunt in plin sezon si iti vine sa cumperi tot mai multe de la tarabe pentru ca acum dai peste gustul lor bun. Sunt carnoase si zemoase, numai bune in salate.

Nu stim cum e la altii, dar noua ni se mai inampla sa ramanem cu cateva prin frigider de la o saptamana la alta si ne e greu sa renunatm la ele, asa ca trebuie sa le gasim intebuintari la fel de gustoase, chiar daca nu sunt la fel de ferme ca atunci cand le-am cumparat.

Am ales 5 retete in care rosiile chiar si prea moi isi pot gasi locul. Pe unele le-am testat, iar pe altele abia asteptam sa le incercam.
Incepe cu un pui cacciatora dupa reteta lui Jamie Oliver. Noi am testat-o si ne-a placut. O gasesti AICI.

Apoi, poti incerca retete de paste, bruschete sau salate.

Reţetele le găsiţi pe foodstory.ro
 

Comentarii