Concurs destinat viitorilor constructori. Câștigătorii ajung la Paris

duminică, 08 octombrie 2017, 17:29
1 MIN
 Concurs destinat viitorilor constructori. Câștigătorii ajung la Paris

Şase studenţi de la Facultatea de Construcţii şi Instalaţii din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi“ pot pleca la Paris dacă se află printre câştigătorii unui concurs cu întrebări tip grilă. 

Concursul este intitulat PAB România, aflându-se la prima ediţie, şi este organizat de către compania P.A.B. ROMÂNIA  SA, cu scopul de a încuraja şi de a susţine performanţele studenţilor din învăţământul tehnic de construcţii.

Competiţia studenţească este organizată cu sprijinul Facultăţii de Construcţii şi Instalaţii şi a Asociaţiei Studenţilor şi Absolvenţilor Facultăţii de Construcţii şi Instalaţii – ASAFCI, adresându-se studenţilor de la trei specializări din cadrul facultăţii. Concursul va consta în rezolvarea unui test-grilă cu 30 de întrebări, care acoperă temele din bibliografia propusă de organizatori, temele şi referinţele bibliografice fiind publicate pe site-ul facultăţii. Câştigătorii vor fi decişi în funcţie de punctajul obţinut la testul-grilă. Studenţii clasaţi pe primele 6 locuri vor fi premiaţi cu o vizită la Târgul Internaţional de Materiale de Construcţii BATIMAT, ce se va desfăşura la Paris, în perioada 6-10 noiembrie. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii