De Business

Punem punctul pe știi

Ioan Nani şi Gabriel Mardarasevici, vicepreşedinţi la Camera de Comerţ

joi, 22 octombrie 2015, 01:50
1 MIN
 Ioan Nani şi Gabriel Mardarasevici, vicepreşedinţi la Camera de Comerţ

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi şi-a ales vicepreşedinţii pentru mandatul 2015-2019. În cadrul sesiunii Colegiului au fost votaţi pentru a ocupa aceste poziţii Ioan Nani, directorul general Antibiotice SA şi Gabriel Mardarasevici, proprietarul companiei Focality SRL. 

„Echipa de conducere a Camerei de Comerţ şi Industrie a cooptat în persoana celor doi vicepreşedinţi, doi lideri ai mediului de afaceri ieşean care sunt un exemplu de dinamism şi dezvoltare consolidată a businessului”, au transmis oficialii Camerei.

În vârstă de 56 ani, Nani conduce o companie care în 2014 a avut o cifră de afaceri de 320 milioane lei, un profit net de 31 milioane lei şi peste 1.400 de salariaţi, fiind numit în funcţia de director general la Antibiotice în anul 1998. Fost cadru didactic la Universitatea „Gheorghe Asachi” din Iaşi imediat după Revoluţie, Gabriel Mardarasevici a mizat cu succes pe domeniul IT la finele anilor 90. În 2005 a vândut firma de software Radix către Ness Technologies într-o tranzacţie de circa 9 milioane dolari, iar acum conducere Focality SRL, companie cu afaceri de 45,5 milioane lei anul trecut. imbarea metodei aprobate”, se mai arată în procesul verbal.  

 

Comentarii