COMUNICAT DE PRESĂ

Viorel Blăjuț: Mihai Chirica redevine purtătorul de cuvânt al șantajiștilor din Iași!

joi, 19 mai 2016, 15:02
3 MIN
 Viorel Blăjuț: Mihai Chirica redevine purtătorul de cuvânt al șantajiștilor din Iași!

Confruntat cu grave dezvăluiri despre persoana sa, ce au apărut în presa de la București, viceprimarul cu atribuții de primar Mihai Chirica a început să arunce cu fumigene și să inventeze subiecte murdare despre contracandidații săi, a transmis Viorel Blăjuț prin inermediul unui comunicat de presă pe care vi-l prezentăm mai jos:

Astăzi, într-o conferință de presă, viceprimarul cu atribuții temporare de primar a găsit de cuviință să mă atace, pentru a abate atenția ieșenilor de la gravele sale probleme. Am văzut această metodă securistă de apărare și la predecesorul său, Gheorghe Nichita, care recurgea la ea ori de câte ori ieșea la iveală câte o informație care-l deranja. Reluând exact mizeriile vehiculate de presa de șantaj din Iași, Chirica dovedește fără nicio îndoială că este în cârdâșie cu cei care practică șantajul.  Din nou, Chirica devine purtătorul de cuvânt al șantajiștilor din Iași! 

 Îi atrag atenția ucenicului lui Gheorghe Nichita că eu nu dau socoteală decât alegătorilor mei, pentru tot ce spun și fac în această campanie. Supărarea lui mă face să fiu tot mai convins că ieșenii au început să vadă ce fel de om este acest individ. A-ți jigni contracandidații, atacându-i la persoană în plină campanie electorală, arată că Mihai Chirica nu  a priceput ce înseamnă competiția politică. Iașul are nevoie de proiecte, nu de scandal. Pentru că muncesc din copilărie și tot ce am clădit este doar rezultatul eforturilor mele,  înțeleg tristețea acestui individ care nu a reușit să contruiască nimic cu mâinile și cu banii lui. E foarte ușor să te dai premiant când cheltuiești banii ieșenilor, când tai tei, dărâmi monumente, risipești bani europeni etc. și încă nu te-a tras nimeni la răspundere. Dacă tot nu are despre ce proiecte vorbi ieșenilor, îl provoc pe viceprimarul cu atribuții de primar la o dezbatere despre problemele economice ale Iașului, oriunde și oricând dorește.  Ca economist,  știu  și pot să-i predau o lecție și despre bună cuviință și despre cum trebuie condus un oraș ca Iașul.

În plus, disperat fiind, dumnealui aduce grave acuze şi unui întreg grup de firme care a devenit un brand al Iaşului, preluând fără discernământ aberaţiile presei de şantaj şi afirmând că am decontat bani de la CAS folosindu-mă de pacienţi fictivi prin intermediul celor două spitale la care sunt acţionar. Acestea sunt pure speculaţii mizerabile, nu sunt şi nu am fost niciodată acuzat pentru astfel de activităţi, iar dacă domnul Chirica are dovezi care să-i susţină acuzaţiile, îl invit să meargă la instituţiile abilitate să mă denunţe, deoarece şi tăinuirea unor astfel de informaţii reprezintă caz penal. În caz contrar, domnul Chirica trebuie să se aştepte să fie acţionat în instanţă pentru aceste afirmaţii nefondate cât de curând, pentru că aduce grave prejudicii de imagine acestor spitale, lucru pe care oamenii care muncesc acolo nu îl vor accepta!

Deputat independent de Iaşi

Viorel Blăjuț

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii