De Sănătate

Punem punctul pe știi

16 ani de activitate a Clinicii de Chirurgie Vasculară

vineri, 24 noiembrie 2023, 08:12
1 MIN
 16 ani de activitate a Clinicii de Chirurgie Vasculară

Clinica de Chirurgie Vasculară “R. Van Gestel”, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgențe din Iași împlinește astăzi, 24 noiembrie 2023, 16 ani de activitate.

Este un eveniment pe care colectivul clinicii condus de Conf. Univ. Dr. Radu Florin Popa îl celebrează cu emoție dar și cu bucuria de a fi fost alături de pacienți pe parcursul acestor ani.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 9:00, în Amfiteatrul Clinicilor Chirurgicale din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgențe “Sf. Spiridon”. La acest  eveniment vor fi prezenți chirurgi vasculari, cardiologi, cardiologi intervenționiști și radiologi intervenționiști.

Pe lângă cuvântul de salut, amfitrionii își vor prezenta clinica invitaților, de la primele gesturi medicale până la medicina performantă de astăzi. De asemenea, vor fi prezentate teme de interes precum ”Abordare terapeutică inovativă în tratamentul FS și a afectiunilor vasculare superficiale”, ”Perspective ale utillizării inteligenței artificiale în cercetarea clinică” dar și un subiect extrem de sensibil și de mediatizat în ultima perioadă, respectiv consumul de antibiotice prin lucrarea ”O nouă perspectivă terapeutică în managementul disbiozelor asociate tratamentului cu antibiotice”.

 

Comentarii