Bătaia de la birou dintre funcţionarii Primăriei a ajuns în instanţă. Se cer daune

luni, 13 august 2018, 01:50
2 MIN
 Bătaia de la birou dintre funcţionarii Primăriei a ajuns în instanţă. Se cer daune

Inginerul bătăuş a recunoscut şi regretat faptele, însă victima sa nu l-a iertat şi cere despăgubiri.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au finalizat, la finele săptămânii trecute, ancheta deschisă urmare a unei scene de agresiune ce a fost comisă în incinta Primăriei Iaşi. Un angajat al instituţiei, Valentin Mo­canu, de la Direcţia Tehnică Investiţii, a fost trimis în judecată pentru purtare abuzivă după ce a lovit un coleg de birou.

Victima, Gabriel Ghergheşanu, vrea daune de 20.000 de lei de la agresorul său şi s-a constituit parte civilă în proces. Procurorii arată în rechizitoriu că agresiunea a avut loc pe 26 ianuarie 2017, la scurt timp după ce funcţionarii au început programul de lucru.

„La un moment dat între cei doi a intervenit o discuţie în contradictoriu privind un document de serviciu, în urma căreia inculpatul Mocanu Valentin s-a enervat şi a venit la biroul persoane vă­tămate, unde aceasta lucra, şi a ridicat monitorul de pe masă cu intenţia de a o lovi, fără a face însă acest lucru“ se arată în rechizitoriu.

Gher­gheşanu s-a enervat şi a mers şi el la biroul lui Mocanu, luând un perforator şi spunând: „şi eu îţi pot da cu perforatorul ăsta în cap, dacă e, şi ne lovim în cap unul pe altul“. După ce a spus această replică, Ghergheşanu a plecat la biroul său, fiind urmat de Mocanu. Cel din urmă l-a lovit puternic cu pumnul în zona feţei.

Victima a început să sângereze, fiind transportat la spital şi primind îngrijiri medicale. Inginerul Mocanu a fost audiat de procurori şi a recunoscut fapta în faţa acestora. Acesta a spus că îi pare rău că şi-a lovit colegul de birou. Procesul va avea loc la Judecătoria Iaşi.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii